Vegas: εξαιρετικά hot


Vegas: εξαιρετικά hot

Οι Vega είναι οι Ελλαδίτες Black Eyed Peas και θεωρούνται και επίσημα το συγκρότημα της χρονιάς.

Με ποια συναισθήματα σάς βρήκε η απονομή του βραβείου ως "Συγκρότημα της Χρονιάς" στα φετινά MAD VMA;
Zeraw: Τα VMA αποτελούν κατά κάποιο τρόπο την "εξεταστική" ενός καλλιτέχνη. Ήμασταν προτεινόμενοι σε 5 κατηγορίες, με τις 3 από αυτές να είναι πολύ σημαντικές: "Συγκρότημα της χρονιάς", "Καλλιτέχνης της χρονιάς", "Video clip της χρονιάς". Γι’ αυτό και ήταν ιδιαίτερη η συγκίνησή μας στη συγκεκριμένη απονομή.
Αυτό συνεπάγεται με επιτυχία ή μήπως επιτυχία είναι κάτι άλλο για σας;
Μελίνα: Επιτυχία είναι να κάνεις αυτό που πάντα ονειρευόσουν, έχοντας δίπλα σου ανθρώπους οι οποίοι σε περιβάλλουν με αγάπη.
Τι ακριβώς εννοούμε με τον όρο Urban Pop;
DJ Airth: Το Urban Pop είναι ένα καθαρά μεταμοντέρνο είδος το οποίο έχει κάτω από την ομπρέλα του πολλά άλλα, όπως hip hop, electro, dubstep, rock κτλ.
Αποδέχεστε το χαρακτηρισμό "Black Eyed Peas" της Ελλάδας ή μήπως σας πέφτει βαρύς;
Zeraw: Η σύγκριση αυτή μας τιμά, αλλά προτιμάμε να αποφεύγουμε τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς.
Στο επερχόμενό σας live στην Κύπρο θα είσαστε απαρτία, αφού έρχεται μετά από καιρό και ο El Zeraw. Τι σημαίνει αυτό σε πρακτικό επίπεδο;
Μελίνα: 100% Vegas! Σας περιμένουμε.
Στο φινάλε του τελευταίου "Red Bull Soundclash" τραγουδήσατε μαζί με τον Βασίλη Καρρά και στα MAD με τον Μαζωνάκη. Υπάρχει κάποια άλλη "ανατρεπτική" συνεργασία στο πρόγραμμα;
DJ Airth: Για το χειμώνα ετοιμάζουμε μια τρομερή και τελείως ανατρεπτική συνεργασία σε γνωστό χώρο στην Αθήνα, αλλά και τον επόμενό μας δίσκο -που δουλεύεται ήδη- και υπολογίζεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα ’ναι σίγουρα γεμάτος με ανατροπές!
Πόσο βοηθά το styling και η μόδα στη δουλειά σας;
Μελίνα: Όσο και το περιτύλιγμα σε ένα burger! Βοηθά στο να σου τραβήξει την προσοχή, αλλά αν το φαγητό δεν είναι καλό, τότε δεν θα το αγοράσεις ξανά.
Είχατε καθόλου ενδοιασμούς στο να τσαλακώσετε την εικόνα σας στο τελευταίο σας video clip για το ‘Πάντα καλοκαίρι’;
DJ Airth: Κανέναν απολύτως. Δεν τίθεται θέμα τσαλακώματος! Αν δεν μπορείς να δεις με χιούμορ τον εαυτό σου και τη δουλειά σου, τότε κάτσε σπίτι σου και κοίταζε τον τοίχο.
Ποιος ο ρόλος του καθενός από τους τρεις σας μέσα στην μπάντα;
Zeraw: Έχουμε πολλούς και διάφορους ρόλους. Όλοι μας έχουμε άποψη, όλοι γράφουμε στίχους και μουσική, όλοι μαζί θα πάμε στο στούντιο -τόσο στην ηχογράφηση όσο και στη μείξη και στην ενορχήστρωση! Επίσης, θα βρεθούμε για να βρούμε ιδέες για τα live μας, τα κλιπ μας κ.ο.κ. Απ’ εκεί και πέρα, η Μελίνα τραγουδά, ο Airth είναι ο DJ και εγώ ο MC.
Τι πρέπει να κάνει ένα συγκρότημα, όπως οι Vegas, για να είναι πάντα στο προσκήνιο;
Να προσεγγίζει το τραγούδι και το κοινό του με ειλικρίνεια και αγάπη.

Tags διασημοι, Συνεντευξη, vegas, συγκρότημα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6133 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2625 s // Total time: 2.8758 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X