Εργαστήρι 4: Μόλις άνοιξε


Εργαστήρι 4: Μόλις άνοιξε

Σ’ ένα υπέροχο χώρο, στο Πολυεργαστηριακό Κέντρο Χρυσαλινιώτισσας, στην Παλιά Λευκωσία, τέσσερις δημιουργοί ένωσαν την αγάπη τους για την τέχνη και έφτιαξαν το  Εργαστήρι 4.

Οι mar mar, Μαργαρίτα Παναγή και Μαρία Τσιαμαντά με μεράκι και  φαντασία μεταμορφώνουν τα υφάσματα σε πανέμορφα παιδικά και γυναικεία ρούχα, φτιάχνουν παιδικά accessories, χρησιμοποιούν έντονα χρώματα δημιουργώντας διακοσμητικά καδράκια για παιδικα δωμάτια και όχι μόνο, ξεχωριστές χειροποίητες τσάντες και  κοσμήματα με δέρμα.

Στον ίδιο χώρο και οι σχεδιαστές των εντυπωσιακών κοσμημάτων N&G Handmade Accessories, Νικόλας Παντοπίου και Γιώργος Μπακατζάς οι οποίοι "σφυρηλατούν" την τέχνη, παντρεύοντας υλικά όπως ο μπρούτζος, ο αλπακάς και το ασήμι με ημιπολύτιμους λίθους, που ο κάθε ένας από αυτούς εκπέμπει τη δική του ενέργεια, προσφέροντας παράλληλα και θεραπευτικές ιδιότητες. Οι δημιουργίες τους απευθύνονται σε όλους τους τύπους γυναικών, που θέλουν να ξεχωρίζουν. Μια συγχορδία από συντηρητικά, μίνιμαλ μέχρι και πολύ προχωρημένα κομμάτια.

Θέλοντας λοιπόν να μοιραστούν την χαρά και τον ενθουσιασμός τους με όλους τους λάτρεις της χειροποίητης τέχνης, διοργανώνουν πάρτι γνωριμίας το Σάββατο και την Κυριακή 14/15 Δεκεμβρίου 2013, από τις 10πμ έως και τις 7μμ.

Extra Tip: Στο Εργαστήρι 4 θα βρείτε και ξεχωριστό φυλαχτό με κοράλλι που έφτιαξαν οι τέσσερις δημιουργοί, στηρίζοντας και ενισχύοντας το Σύνδεσμο Φίλων και Ατόμων με όγκους εγκεφάλου (CBTA).

Πολυεργαστηριακό Κέντρο Χρυσαλινιώτισσας, Δημόνακτος 2, Παλιά Λευκωσία, Τηλ 99486525 – 99498227

Tags Εργαστήρι 4, Λευκωσια, N&G Handmade Accessories


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1624 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2698 s // Total time: 3.4322 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X