Πήγαμε στο δείπνο προς τιμήν της Εθνικής ομάδας νέων Μαγειρικής [εικόνες]


Πήγαμε στο δείπνο προς τιμήν της Εθνικής ομάδας νέων Μαγειρικής [εικόνες]

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 το πρώτο επίσημο δείπνο προς τιμήν της Εθνικής ομάδας νέων Μαγειρικής στο ξενοδοχείο ΑΛΙΟΝ στην Αγία Νάπα για την πρόσφατη επιτυχία της στον παγκόσμιο διαγωνισμό  “International Chefs Challenge” που έγινε στην Σεούλ της Νοτίου Κορέας μεταξύ 5 με 9  Νοεμβριου 2013.

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του διευθυντή του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού Μάριου Χανίδη, παρουσία του Δημάρχου Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσου, υψηλών προσκεκλημένων και τοπικών παραγόντων του τουρισμού της περιοχής. 

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου Πέτρος Γαβριήλ ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές της Εθνικής ομάδας νέων Μαγειρικής και τόνισε οτι χωρίς τη δικη τους βοήθεια δεν θα ήταν δυνατή η μετάβαση της ομάδας στη Ν. Κορέα ενώ ο ανώτερος διευθηντής των εθνικών ομάδων μαγειρικής Γιώργος Δαμιανού, έκανε εκτενή παρουσίαση για τον τρόπο λειτουργείας των εθνικών ομαδων μαγείρικης και τους στόχους που έχουν στο να προβάλουν την γαστρονομική κουλτούρα της Κύπρου.   
    
Ο Γενικός Διευθυντής του Κ.Ο.Τ. κος Μάριος Χανίδης ευχαρίστησε το Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων για την πρόσκληση και αφού συνεχάρη τα μελη της Εθνικής ομάδας νέων Μαγειρικής για την επιτυχία τους, τόνισε ότι ο οργανισμός βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων.

Το δείπνο 3 πίατων που μαγείρεψαν μελη της νεοσυσταθείσας Regional Culinary Team κάτω από την επίβλεψη του Team manager των εθνικών ομάδων Παναγιώτη Χαραλάμπους και του συνάδελφου Βασίλη Βασιλείου, ήταν γεμάτο Κυπριακές γεύσεις όπως κολοκάσι, χαλλούμι, τραχανάς και κατεπληξε τους καλεσμενους.      

Χορηγός επικοινωνίας της βραδιάς το περιοδικό TIME OUT.

Tags Εθνική ομάδα νέων Μαγειρικής, δείπνο, αρχιμαγειρες, ξυπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4471 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2642 s // Total time: 2.7114 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X