Η βραβευμένη Cuervo


Η βραβευμένη Cuervo

Ακόμη μια πρωτιά για την Cuervo Reserva De La Familia στο διαγωνισμό \"The Ultimate Spirit Challenge 2012\".

Καταπληκτικό επίτευγμα για την οικογένεια Cuervo!

To Ultimate Beverage Challenge έχει διεθνή αναγνώριση αφού οι 3 παγκόσμιοι διαγωνισμοί που διεξάγει κάθε χρόνο - το Ultimate Spirits Challenge, το Ultimate Wine Challenge και το Ultimate Cocktail Challenge -  έχουν απαράμιλλη αξία, παρέχουν αποτελέσματα που είναι αξιόπιστα και εύκολα κατανοητά στη σημερινή αγορά και έτσι καθορίζουν το πρότυπο για την αξιολόγηση ποτών.  Ο θεσμός ‘The Ultimate Spirits Challenge’  βραβεύει τα καλύτερα ποτά στην κατηγορία τους, π.χ. καλύτερο τζιν, καλύτερη τεκίλα, καλύτερο ρούμι κτλ. Τα ποτά αξιολογούνται και συγκρίνονται με άλλα ποτά που έχουν τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά και ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, τα ποτά σερβίρονται κάτω από ιδανικές συνθήκες στη σωστή θερμοκρασία και στο κατάλληλο ποτήρι. Οι κριτές δοκιμάζουν όλα τα ποτά στα τυφλά και βαθμολογούν με μια προκαθορισμένη 100-βάθμια κλίμακα. 

Φέτος, το Ultimate Spirits Challenge πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη με περισσότερα από 650 ποτά να λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό στην κατηγορία τους. Το πάνελ των κριτών αποτελείτο από τον ιδρυτή και πρόεδρο της Ultimate Beverage Challenge, F. Paul Pacult, τον αντιπρόεδρο Sean Ludford και 14 από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στον χώρο τον αλκοολούχων ποτών, συμπεριλαμβανομένων και βραβευμένων συγγραφέων, αγοραστών αλκοολούχων ποτών, δημοσιογράφων, εκπαιδευτικών, ιδιοκτήτων  μπαρ και συμβούλων. Αυτή η αξιοσημείωτη σούπερ-ομάδα εμπειρογνωμόνων απένειμε το Chairman’s Trophy σε  31 νικητές σε κάθε κατηγορία και βράβευσε περισσότερους από 80 φιναλίστ.

Για την ολοκληρωμένη λίστα των αποτελεσμάτων μπείτε εδώ.

Επίσημος αντιπρόσωπος της Cuervo Reserva De La Familia στην Κύπρο είναι η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα της Cuervo Cyprus στο www.facebook.com/CuervoCyprus.

Tags Food, news, cuervo, reserva, familia, τεκίλα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9910 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4187 s // Total time: 2.4097 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X