4 τρόποι για να χάνετε εύκολα θερμίδες


4 τρόποι για να χάνετε εύκολα θερμίδες

Αν θέλετε να χάσετε θερμίδες χωρίς να χτυπιέστε στο γυμναστήριο τότε σας προτείνουμε 4 απλούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν σε αυτό. Απλά, καθημερινά πράγματα που πρέπει να βάλετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα.  

Κάνε μια βόλτα: η βόλτα θα σας κάνει καλό και στην ψυχολογική υγεία σας αλλά και στη σωματική. Θα πάρετε καθαρό αέρα και θα βοηθήσει στο να χάσετε τις θερμίδες από το μεσημεριανό σας ή το βραδινό σας. Μοιράστε την ώρα σε 15 λεπτά το μεσημέρι και 15 το βράδυ. Όταν το βάλετε στο πρόγραμμά σας θα δείτε σίγουρα τη διαφορά.

Χρησιμοποίησε τις σκάλες: Κάθε φορά που είσαι σε κάποια πολυκατοικία καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς τις σκάλες αντί το ασανσέρ. Με αυτό τον τρόπο γυμνάζεις με τον καλύτερο τρόπο τα πόδια σου. Θα νιώσεις τέτοιο σφίξιμο στα πόδια που θα σου αρέσει.

Μίλα όρθιος: όταν σε παίρνουν τηλέφωνο φρόντισε να κάνεις ένα διάλειμμα από το γραφείο που κάθεσε εδώ και ώρα και κινήσου στο χώρο προκειμένου να μιλήσεις. Όσο μιλάς μείνε σε όρθια θέση και κάνε μικρές βόλτες.

Βγες βόλτα με το σκύλο σου: Και σε περίπτωση που δεν έχεις σκύλο, πάρε του γείτονα. Βγάλε τον βόλτα καθημερινά, καθάρισε το μυαλό σου από τις αρνητικές σκέψεις και παράλληλα χάσε τις θερμίδες της ημέρας.

Tags θερμίδες, Σώμα, γυμναστικη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3049 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2544 s // Total time: 2.5593 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X