Καίτη Γαρμπή: «Ζηλεύω τον Διονύση γιατί τον θαυμάζω και δεν θέλω να τον χάσω»


Καίτη Γαρμπή: «Ζηλεύω τον Διονύση γιατί τον θαυμάζω και δεν θέλω να τον χάσω»

Αυτό το ζευγάρι είναι από τα λίγα ζευγάρια που σου δημιουργεί την αίσθηση ότι γεννήθηκαν για να είναι μαζί.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μετά από πολλά χρόνια γάμου είναι ακόμη ερωτευμένοι και μάλιστα πολύ. Η γνωστής τραγουδίστρια δεν διστάζει να παραδεχτεί πως ζηλεύει τον σύζυγό της.

«Παρόλο που ποτέ δεν μου έδωσε δικαίωμα και έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον, τον ζηλεύω γιατί τον θαυμάζω και δεν θέλω να τον χάσω. Θέλω τα δικά μου να είναι δικά μου και τα δικά του να είναι πάλι δικά μου (Γελάει)».

Η Καίτη δεν έκρυψε ακόμη πως κάποιες φορές μπορεί να γίνει και καταπιεστική: «Πολλές φορές γίνομαι και καταπιεστική. Μπορεί δηλαδή να θέλει να βγει με τους φίλους του κι ενώ εκείνος όταν βγαίνω με τις δικές μου φίλες είναι τόσο διακριτικός που ούτε γραπτό μήνυμα δεν στέλνει για να μη με ενοχλήσει, ενώ εγώ θα τον πάρω δέκα φορές».

Μιλώντας στο ΟΚ η γνωστή τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως ψάχνει και το κινητό του Διονύση, ενώ του επιτρέπει να ψάχνει και το δικό της.

«Δεν έχω παρακολουθήσει τον σύντροφό μου, δεν θα καταδεχόμουν να το κάνω ποτέ. Δεν μου το επιτρέπει η αυτοεκτίμησή μου. Η αυτοεκτίμησή μου απενεργοποιείται μόνο με το κινητό (Γελάει). Γιατί να μην το ψάξω; Αφού δεν έχει να κρύψει τίποτα. Κι εκείνος ψάχνει το δικό μου».

Tags καιτη γαρμπη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5307 s (236 Queries.) // Parse time: 0.2096 s // Total time: 2.7403 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X