Oπαπ All Star Day “Παίζω με κανόνες, οδηγώ με κανόνες”


Oπαπ All Star Day “Παίζω με κανόνες, οδηγώ με κανόνες”

Στις 28 Δεκεμβρίου ξανά κοντά μας

Κάθε χρόνο δεκάδες οικογένειες στην Κύπρο βιώνουν τις οδυνηρές συνέπειες από τα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα που τραυματίζουν από θανάσιμα μέχρι και ανεπανόρθωτα οδηγούς, συνεπιβάτες και άλλα αθώα θύματα. Γι’ αυτό, η προώθηση της οδικής ασφάλειας, η καλλιέργεια κυκλοφοριακής συνείδησης καθώς και η διαμόρφωση και η διαπαιδαγώγηση της νέας γενιάς του τόπου μας σε αυτά τα ζητήματα είναι άκρως αναγκαίες και αφορούν κάθε πολίτη της κοινωνίας μας.

Όχημα για την ανάπτυξη και την εδραίωση σωστής οδηγικής συμπεριφοράς είναι αναμφισβήτητα ο αθλητισμός, μέσω του οποίου οι νέοι μαθαίνουν να λειτουργούν με ομαδικό πνεύμα και αυστηρή πειθαρχία απέναντι στους κανόνες οδήγησης.
Μία ενέργεια που τείνει να γίνει θεσμός και στόχο έχει ακριβώς την καλλιέργεια και προώθηση αυτής της νοοτροπίας, είναι το ΟΠΑΠ All Star Day “παίζω με κανόνες, οδηγώ με κανόνες”.
Μια κορυφαία διοργάνωση από την ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τις ομοσπονδίες Πετοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης, Αντισφαίρισης και Καράτε.

Σε διάσκεψη τύπου, που έγινε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο, η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ ανακοίνωσε το 3ο ΟΠΑΠ All Star Day “παίζω με κανόνες, οδηγώ με κανόνες”. Η αθλητική και ψυχαγωγική αυτή εκδήλωση που αγκαλιάστηκε άμεσα από το κοινό θα πραγματοποιηθεί στις 28 Δεκεμβρίου 2013 από τις 18:00 μέχρι τις 20:00 το βράδυ, στην αίθουσα ‘Κώστας Παπαέλληνας’ στο Στρόβολο.

Για την ψυχαγωγία των παρευρισκομένων, το παρόν τους θα δώσουν οι διεθνoύς φήμης Crazy Dunkers που θα εντυπωσιάσουν τους πάντες με τις καλαθοσφαιρικές ακροβασίες τους. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει επίσης ένα φαντασμαγορικό αγώνα με φημισμένους καλαθοσφαιριστές, έναν ξεχωριστό αγώνα μεταξύ αθλητών των Ολυμπιακών και των Παραολυμπιακών αγώνων και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Σε δήλωσή του ο Γενικός Διευθυντής της ΟΠΑΠ Κύπρου Μιχάλης  Χειμώνας ανέφερε ότι “η αθλητική παιδεία και η προώθηση του αθλητισμού στους νέους μας είναι αναγκαία όχι μόνο για λόγους υγείας, αλλά και για την καλλιέργεια της προσωπικότητάς τους, αφού αποδεδειγμένα ο αθλητισμός αναπτύσσει την ομαδικότητα, την πειθαρχία, το σεβασμό και την ευγενή άμιλλα. Τα χαρακτηριστικά αυτά αποτελούν βασικά στοιχεία κάθε ολοκληρωμένης προσωπικότητας· μιας προσωπικότητας που σέβεται τους κανόνες και ακολουθεί τους νόμους της κοινωνίας, άρα και μιας προσωπικότητας που στο δρόμο συμπεριφέρεται με προσοχή και συνείδηση”

Η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ στηρίζει πληθώρα φορέων και ενεργειών που στόχο έχουν την επιμόρφωση των νέων σε θέματα οδικής ασφάλειας και την ανάπτυξη σωστής οδικής συμπεριφοράς. 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ: 22 449830

Προπώληση εισιτηρίων σε συγκεκριμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ:
ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΣ ΑΛΕΚΟΣ , ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ 73Α, ΛΕΥΚΩΣΙΑ, 22665713
ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 43, ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ, 22450740
ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 64, ΕΓΚΩΜΗ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ, 22353366
ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΠΑΦΟΥ 20, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΛΕΜΕΣΟΣ, 25560240
ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΟΥΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ 71Α, ΛΕΜΕΣΟΣ, 25581313
ΠΕΤΡΟΥ ΑΝΤΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΩΜΙΤΗ ΚΙΚΑ, ΛΕΩΦ. ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 26, ΛΑΡΝΑΚΑ, 24636410

Tags οπαπ, κυπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2095 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3130 s // Total time: 3.5225 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X