Μια διαφορετική οικογένεια


Μια διαφορετική οικογένεια

Η οικογένεια του πάτερ Στέφανου φωτογραφίζεται για πρώτη φορά!

Οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του ΣΙΓΜΑ Επτά Ουρανοί τρέχουν καθηλώνοντας καθημερινά χιλιάδες τηλεθεατών, που αγωνιούν για το ποια θα είναι η κατάληξη της σειράς. Ο Πάτερ Στέφανος βρίσκεται πια εκτός εκκλησίας και ιδιοκτήτης σε μπαράκι, η σύζυγός του Αρετή είναι στο ψυχιατρείο, ο Ιάκωβος εντοπίζει στοιχεία που δείχνουν ότι ο πατέρας του ήταν ο κουκουλοφόρος που χτύπησε τη μητέρα του, η Ιωάννα αντιμετωπίζει τραγικά αδιέξοδα ενώ η δεκαεξάχρονη Μαρία λυγίζει κάτω από το βάρος όσων συμβαίνουν στο σπίτι τους. Στο μεταξύ η πέτρα του σκανδάλου, η Βερόνικα, χωρίζει από τον Στέφανο «βάζοντας» στο μάτι τον αδελφό του!

Το περιοδικό "ΟΚ!" φωτογράφισε για πρώτη φορά την οικογένεια που τάραξε τα τηλεοπτικά δρώμενα της Κύπρου με τους πρωταγωνιστές να αποκαλύπτουν τις επερχόμενες εξελίξεις. 

ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΑΣΚΑΟΥΝΙΑΣ

Τελικά τι θα γίνει με τον Πάτερ Στέφανο;

Αυτό δεν το γνωρίζω. Μόνο ο Δημήτρης Τοκαρής μπορεί να μας απαντήσει. Ευελπιστώ όμως ο Πάτερ Στέφανος να βρει γρήγορα τον εαυτό του για να μπορέσει να γαληνέψει η ψυχή του.

Μέχρι πότε θα τσιλημπουρδίζει;

Πολύ φοβάμαι πως θα πιάσει πάτο πριν αρχίσει να συνέρχεται! Όπως λέει και το τραγούδι «Αν θες να αγιάσεις πρέπει να αμαρτήσεις»!

Θα επιστρέψει στην εκκλησία;

Θέλω να πιστεύω πως ναι. Εκεί άλλωστε είναι η θέση του. Να είναι ο κρίκος ανάμεσα στους ανθρώπους και το Θεό.

ΕΛΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ

Η ιστορία θέλει την παπαδιά να μπαίνει στο ψυχιατρείο…

Οι σκηνές που γυρίσαμε στο ψυχιατρείο ήταν για μένα μια εμπειρία ζωής, πραγματικά συγκλονιστικές! Όπως έμαθα ο σεναριογράφος μας είχε πρόσφατα εμπειρία με άτομο του φιλικού του περιβάλλοντος που βρέθηκε στο ψυχιατρείο και αυτό του έδωσε την ευκαιρία να μελετήσει πολύ αυτό το χώρο.

Τι έφταιξε και η ιστορία για την παπαδιά καταλήγει τόσο άσχημα;

Έγιναν πάρα πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα. Η Αρετή ενώ ήταν έγκυος βρέθηκε να την εγκαταλείπει και ο εραστής και ο σύζυγος. Το αποκορύφωμα όμως ήταν, όταν κάποιος τη χτύπησε με αποτέλεσμα να χάσει το μωρό. Αυτό φαίνεται δεν μπόρεσε να το αντέξει!

Θα δούμε την παπαδιά ξανά ερωτευμένη και γαλήνια;

Μετά από τέτοιες περιπέτειες σίγουρα είναι δύσκολο για κάποιον να ορθοποδήσει και να συνεχίσει τη ζωή του φυσιολογικά. Όμως δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και η ζωή -όπως και η σειρά- έχει πολλές ανατροπές!

ΞΕΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

Φέτος συμβαίνουν διάφορα στην τηλεοπτική σου ζωή, η οικογένειά σου διαλύεται όμως έχεις μια σχέση στη Σχολή.

Τουλάχιστον είναι τηλεοπτική η σχέση, οπότε αν πάει στραβά είναι μικρή η ζημιά!(γέλια) Θα προσπαθήσω όμως, μέσω των σεναριογράφων, ώστε η σχέση μου να είναι ρομαντική και όμορφη! (γέλια).

Ποια η αντίδραση της Ξένιας τώρα που βλέπει τη μητέρα της στο ψυχιατρείο;

Είναι πολύ τραγική κατάσταση και προσπαθώ να φανταστώ πώς νιώθει ένα παιδί που βλέπει το γονιό του να βρίσκεται σε μία τόσο δύσκολη ψυχολογική κατάσταση και σε ένα τόσο περίεργο περιβάλλον όπως είναι το ψυχιατρείο.

Πώς νιώθεις που ο πατέρας σου «έφυγε» από την εκκλησία και ζει πια σαν λαϊκός;

Αν ο πάτερ Στέφανος ήταν δυστυχισμένος στην εκκλησία τότε καλά έκανε και έφυγε. Είμαι σίγουρη πως ο Θεός δεν θέλει κανένα να τον υπηρετεί με το ζόρι. Ελπίζω όμως στο τέλος, ο πατέρας μου να επιστρέψει στην εκκλησία και στη μητέρα μου, αν και αμφιβάλλω!

ΙΑΚΩΒΟΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗΣ

Ποιες ήταν οι αντιδράσεις που είχες όταν υποδυόσουν ένα από τα μέλη της εξτρεμιστικής εθνικής οργάνωσης Δράκος;

Θα ακουστεί παράξενο, αλλά από κάποιους λάμβανα υποστήριξη για τις εξτρεμιστικές μου απόψεις στη σειρά! Ευτυχώς οι περισσότεροι ήταν θυμωμένοι με όσα έκανε ο Ιάκωβος ως μέλος του Δράκου! Πάντως η ιστορία με το Δράκο δεν τελείωσε, σύντομα αναμένονται κάποιες μεγάλες ανατροπές, αφού προκύπτει πως ο Δράκος δεν διαλύθηκε πέρσι, αλλά έκανε αναδιοργάνωση! Κάποια από τα νέα μέλη του θα αποτελέσουν μεγάλη τηλεοπτική έκπληξη!

Φέτος είδαμε αρκετές αλλαγές στο χαρακτήρα σου…

Ναι, βλέπουμε έναν Ιάκωβο πιο ώριμο, συνειδητοποιημένο και ευαισθητοποιημένο απέναντι στις καταστάσεις που αντιμετωπίζει η οικογένειά του. Ίσως να ξεπερνά τη φάση του αγοριού και να γίνεται άντρας. Μου αρέσει περισσότερο ο φετινός Ιάκωβος.

Πώς προέκυψε η σχέση με τη Βάσω;

Ήταν σίγουρα μεγάλη ανατροπή για όλους, ακόμη και για εμάς τους ηθοποιούς! Είναι όμως μια πολύ όμορφη κοπέλα, οπότε δεν παραπονιέμαι! (γέλια)

Τελικά ο πατέρας σου είναι αυτός που χτύπησε τη μητέρα σου με αποτέλεσμα να χάσει το μωρό της;

Αυτό θα το μάθετε στα αμέσως επόμενα επεισόδια!

ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΚΟΡΩΝΙΟΥ

Πώς νιώθεις που συμμετέχεις σε μια σειρά όπως οι Επτά Ουρανοί που σημειώνει τόσο μεγάλη επιτυχία;

Ομολογώ πως είχα πολλή αγωνία γι' αυτή τη δουλειά και σίγουρα δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα. Είναι η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση και όταν συμμετέχεις σε μία δοκιμασμένη και τόσο επιτυχημένη σειρά, το αίσθημα της ευθύνης είναι μεγάλο! Βέβαια, στάθηκα τυχερή αφού όλη η ομάδα -από τους σκηνοθέτες, τους συναδέλφους μέχρι και τον τελευταίο τεχνικό- με αγκάλιασαν και ήταν πλάι μου σε κάθε δύσκολη, αμήχανη, αλλά και όμορφη στιγμή της δουλειάς! Τους ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτό..

Πόσο σε αγχώνει που έχεις ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά;

Πολύ και προσπαθώ να φανώ αντάξια των προσδοκιών! Δεν είχα ιδέα πώς να συμπεριφερθώ τηλεοπτικά και ουσιαστικά τώρα αρχίζω να μαθαίνω κάποια πράγματα, αφού δεν πάει καιρός που αποφοίτησα από τη σχολή στην Ελλάδα και όλο αυτό είναι πρωτόγνωρο για μένα!

Πώς κρίνεις τον Σοφοκλή Κασκαούνια ως συνεργάτη;

Τον Σοφοκλή τον γνώρισα στην πρώτη μου δουλειά στο θέατρο, πριν από ένα χρόνο και από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως είναι ένας πολύ καλός συνεργάτης αλλά και άνθρωπος! Είναι δοτικός και πολύ συμβουλευτικός απέναντί μου, με βοηθά και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!

Tags 7 ουρανοί, Τηλεοραση, ΣΙΓΜΑ, Σοφοκλης Κασκαούνιας, έλενα διαμαντίδου, Καλλιρόη Κορωνιού, Ξένια Κωνσταντινίδου, ιακωβος χατζηβασιλης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.8253 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3799 s // Total time: 4.2052 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X