«Λούτρινα Παιχνίδια για την Εκπαίδευση»


«Λούτρινα Παιχνίδια για την Εκπαίδευση»

ΙΚΕΑ και UNICEF στηρίζουν την Εκπαίδευση

Για 5η συνεχή χρονιά στην καθιερωμένη  πλέον  ετήσια συνάντηση, οι άνθρωποι των ΜΜΕ, συγκεντρώθηκαν ως προσκεκλημένοι της ΙΚΕΑ για να ενημερωθούν για την έναρξη και την πορεία της ενέργειας «Λούτρινα Παιχνίδια για την Εκπαίδευση», που υλοποιεί η ΙΚΕΑ σε συνεργασία με την UNICEF.

Αυτή η ενέργεια που είναι πια θεσμός αφού από κάθε λούτρινο παιχνίδι που θα πωλείται μέσα στο διάστημα 10/11/2013 – 04/01/2014, η IKEA  θα διαθέτει 1ευρώ μέσω της UNICEF, για την βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης παιδιών σε 46 χώρες του κόσμου. 

Όπως τόνισε στην ομιλία του ο Διευθυντής της ΙΚΕΑ κος Διονύσης Πυροβολισιάνος, μέχρι σήμερα η ΙΚΕΑ σε συνεργασία με το ΙΚΕΑ Foundation έχει συγκεντρώσει και έχει διαθέσει περισσότερα από  57 εκατομμύρια  ευρώ με αποτέλεσμα, πάνω από 10 εκατομμύρια παιδιά να δέχονται αυτή τη στιγμή καλύτερη εκπαίδευση.

Συνεχίζοντας ανέφερε πως, η ενέργεια «Λούτρινα Παιχνίδια για την Εκπαίδευση», είναι μόνο ένα μέρος των ενεργειών που η ΙΚΕΑ υλοποιεί στα πλαίσια του διαρκούς στόχου της, που είναι η βελτίωση της ζωής των παιδιών σε τέσσερις θεμελιώδεις τομείς: ένα χώρο που να αποκαλούν σπίτι, μια υγιή αρχή στη ζωή, την ποιοτική εκπαίδευση κι ένα επαρκές οικογενειακό εισόδημα.
Στη συνέχεια η Διευθύντρια της UNICEF στην Κύπρο, κυρία Μάρω Παναγιώτου, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της στην ΙΚΕΑ για την προσπάθεια που καταβάλει κάθε χρόνο και για την ελπίδα που δίνει στα παιδιά ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο που αγοράζει τα λούτρινα επιτρέποντας έτσι σε περισσότερα παιδιά να μπορούν να πηγαίνουν σχολείο.

Tags ικεα, ikea, παιχνίδια, unicef


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0384 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2434 s // Total time: 3.2817 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X