Που θα κάνουν Χριστούγεννα οι επώνυμοι Κύπριοι;


Που θα κάνουν Χριστούγεννα οι επώνυμοι Κύπριοι;

Αποκάλυψαν τα πλάνα τους στο ilovestyle.com

Όλοι μας έχουμε προγραμματίσει για το που θα περάσουμε τις γιορτινές μέρες. Οι περισσότεροι είτε θα διοργανώσουμε party στο σπίτι ή θα πάμε σε σπίτια φιλικών η οικογενειακών μας πρόσωπα. Τι σχέδια έχουν όμως και οι επώνυμοι Κύπριοι για τα Χριστούγεννα;

Αχιλλέας Γραμματικόπουλος
Μετά απο πολλά χρόνια θα κάνω Χριστούγεννα στην ιδιαίτερη μου πατρίδα τη  Θεσσαλονίκη. Θα μαι κοντά στους γονείς μου και δίπλα στην σύζυγο μου Μιράντα. 

Γιώργος Θεοδότου
Θα τα περάσω οικογενειακά και με φίλους. Τα Χριστούγεννα προσφέρονται έτσι ώστε να μαζευτεί όλη η οικογένεια και να περάσουμε όλοι ξεχωριστές στιγμές.

Βίβιαν Κανάρη
Θα δουλεύω. Τα Χριστούγεννα εσείς θα τρώτε και εγώ θα σας λέω τις ειδήσεις. Ελπίζω τουλάχιστον να είναι ευχάριστες.



Δημήτρης Τοκαρής
Θα περάσω τις Χριστουγεννιάτικες μέρες στο πρώτο  μου επιχειρηματικό εγχείρημα, το Lounge bar Symbols στην Παλιά Λευκωσία. Θα είναι οι πρώτες μέρες λειτουργίας του και οι απαιτήσεις του θα είναι ιδιαίτερα υψηλές.



Γιώτα Κουφαλίδου
Κάθε χρόνο προγραμμάτιζα ταξίδι στο εξωτερικό. Φέτος λόγω της απώλειας της μητέρας μου θα περάσουμε τα Χριστούγεννα στο σπίτι με φίλους και ίσως αργότερα πραγματοποιήσουμε τον Στέλιο το συγκεκριμένο ταξίδι.



Βίκτωρας Παπαδόπουλος
Θα τα περάσω ήσυχα στην Λεμεσό με την οικογένεια μου. Θα καλέσουμε στενούς μας συγγενείς για ένα όμορφο βράδυ.



Πετρούλα Αργυρού
Συνήθως Χριστούγεννα ή παραμονή Πρωτοχρονιάς κάνω εγώ τραπέζι. Φέτος θα αποφασίσω τελευταία στιγμή. Επομένως εάν δεν κάνω εγώ τραπέζι θα είμαι καλεσμένη σε φίλους όπως το κάνουμε τα τελευταία χρόνια.



Κρίστυ Αγαπίου
Συνήθως πηγαίναμε Αγγλία αλλά φέτος ετοιμάζoυμε ένα μεγάλο τραπέζι στο σπίτι με καλεσμένους όλη την οικογένεια. Μετά τα μεσάνυχτα θα κάνω clubbing με την  παρέα μου.



Δημήτρης Ευθυμίου
Θα πάμε όλη η οικογένεια στην Πάφο για να κάνουμε Χριστούγεννα με την γιαγιά μου Χρυστάλλα. Είναι έθιμο κάθε χρόνο να περνάμε εκεί τα Χριστούγεννα.

 

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης
Τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακά. Επομένως θα τα περάσω με την Στέλλα μου και τις δυο κόρες μου όπως επίσης και με καλούς φίλους σε ένα μικρό party που θα κάνουμε.

Μαρία Ιωάννου
Θα μείνω στο σπίτι  με την οικογένεια μου. Φέτος δεν προγραμματίσαμε να πάμε πουθενά. Αν τύχει κάτι θα είναι τελευταίας στιγμής

Tags χριστουγεννα, μαρια ιωαννου, Αχιλλέασ Γραμματικόπουλος, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, γιωτα κουφαλιδου, Κρίστη Αγαπίου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0110 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0639 s // Total time: 0.0749 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X