Ανασκόπηση 2013: Οι δέκα καλύτερες εμφανίσεις των Κύπριων socialite


Ανασκόπηση 2013: Οι δέκα καλύτερες εμφανίσεις των Κύπριων socialite

Όπως παρουσιάστηκαν μέσα από το ilovestyle.com!

Ποιες εμφανίσεις ξεχωρίσαμε τη χρονιά που μας πέρασε από τις κοσμικές εκδηλώσεις του νησιού;

Τάνια Σκόρδα
So modern! Ένα μοντέρνο suit που συνδυάστηκε άψογα με τα heels του οίκου Valentino.

Έλσα και Ινώ Αναστασιάδη
Black & white! Είναι stylish και οι δύο και το αποδεικνύουν σε κάθε τους εμφάνιση. Οι αδελφές Έλσα και Ινώ Αναστασιάδη επέλεξαν τα διαχρονικά χρώματα του λευκού και του μαύρου και δημιούργησαν κομψά σύνολα με αξεσουάρ και κοσμήματα που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Μελίνα Φύσα και Τέρεζα Ηλιάδου
Τόσο κομψές! Με ανδρόγυνο look η Μελίνα Φϋσα και με cocktail dress η Τερέζα Ηλιάδου μας έδειξαν δύο τρόπους για να είμαστε κομψές και φίνες τις βραδιές του φθινοπώρου.

Γιώτα Παπαδοπούλου
Επιτομή της κομψότητας! Με υπέροχη βραδινή maxi δημιουργία στο χρώμα του πορτοκαλί η Γιώτα Παπαδοπούλου έκανε μία από τις ωραιότερες εμφανίσεις που είδαμε. Μας άρεσε η επιλογή των κοσμημάτων στο χρώμα του πράσινου όπως επίσης και το συγκεκριμένο hairlook που ολοκλήρωσε ιδανικά το σύνολο!

Ramona Filip Τορναρίτη
Sooooooo stylish! Με ένα ιδιαίτερα stylish σύνολο απολαύσαμε τη Ramona Filip Τορναρίτη στην εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στο Breeze! Υπέροχος ο συνδυασμός της φούστας με το πουκάμισο όπως επίσης και με τα συγκεκριμένα σανδάλια. Λατρέψαμε επίσης το συνδυασμό των χρωμάτων!

Ιωάννα Χριστοδούλου
Dress by eφι. Με δημιουργία eφι σε μία κομψή και άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση. Τα μαλλιά όπως και το μακιγιάζ αιριάζαν απόλυτα με το ύφος του φορέματος. Ακολουθήστε το στιλιστικό παράδειγμα της Ιωάννας Χριστοδούλου αν επιθυμείτε να κερδίσετε τα βλέμματα!


 

Βαλεντίνα Τσίγκη
White dress! Με ένα λευκό φόρεμα με λεπτομέρειες από διαφάνεια επέλεξε για την πρόσφατη εμφάνισή της η Βαλεντίνα Τσίγκη το οποίο συνδύασε με ασημένια αξεσουάρ για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα.

Κάτια Θεοδότου
Βραδινό look! Εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα συνδυασμένο όμορφα με nude σανδάλια. Τα κοσμήματα ολοκλήρωσαν ιδανικά την εμφάνιση.

Tags μόδα, εμφανισεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1448 s (236 Queries.) // Parse time: 0.3932 s // Total time: 3.5380 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X