Απίστευτη καταγγελία: Παπαράτσι ντύθηκε παπάς και πήγε να μπει στο δωμάτιο του Σουμάχερ


Απίστευτη καταγγελία: Παπαράτσι ντύθηκε παπάς και πήγε να μπει στο δωμάτιο του Σουμάχερ

Μπορεί ο Μίκαελ Σουμάχερ και η οικογένειά του να διανύουν τη χειρότερη Πρωτοχρονιά τους, καθώς ο διάσημος πιλότος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά αυτό φαίνεται δεν εμπόδισε ένα θρασύτατο παπαράτσι.

Οπως αποκαλύπτει o Guardian, επικαλούμενος δηλώσεις της μάνατζερ, ένας παπαράτσι ντυμένος παπάς προσπάθησε να περάσει μέσα στο θάλαμο όπου νοσηλεύεται ο «Σούμι» προφανώς για να βγάλει κάποια φωτογραφία τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή ο οποίος βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.

«Οπως φαίνεται ένας δημοσιογράφος ντυμένος παπάς προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στο δωμάτιο του Μίκαελ ... Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι είναι δυνατόν να φίνει κάτι τέτοιο», φέρεται να είπε η Κεχμ σε ρεπόρτερ της Welt.

Σύμφωνα με τον Γκάρντιαν, έμμεση επιβεβαίωση του παραπάνω γεγονότος αποτελεί και η δήλωση του νευροχειρούργου Ζεράρ Σαγιάν και επιστήθιου φίλου του Σουμάχερ. Κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων ο γιατρός έκανε έκκληση στους ανθρώπους των ΜΜΕ να μην εμποδίζουν το έργο του ιατρικού προσωπικού επιδιώκοντας προσωπικές δηλώσεις ή συνεντεύξεις.

«Εκ μέρους της Κορίνας (σύζυγος του Σουμάχερ) σας ζητώ να μην μας πιέζετε ... ούτε εμάς ούτε την οικογένεια. Θα προσφέρετε την μεγαλύτερη στήριξη στο Σουμάχερ για να κερδίσει αυτή τη δύσκολη μάχη αφήνοντας τους γιατρούς στην ησυχία τους. Δεν κρύβουμε τίποτε».

Tags μικαελ σουμαχερ, michael schumacher, νοσοκομειο, παπαρατσι, παπας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5881 s (230 Queries.) // Parse time: 1.5761 s // Total time: 4.1642 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X