Ανατριχιαστικά στοιχεία για το θάνατο του Paul Walker από το πόρισμα του ιατροδικαστή


Ανατριχιαστικά στοιχεία για το θάνατο του Paul Walker από το πόρισμα του ιατροδικαστή

Η σωρός του Paul Walker ήταν τόσο παραμορφωμένη, που ο διάσημος ηθοποιός δεν μπορούσε να αναγνωριστεί. Αυτό είναι ένας από τα ανατριχιαστικά στοιχεία που περιέχει το πόρισμα του ιατροδικαστή για το δυστύχημα της 30ης Νοεμβρίου στο οποίο έχασε τη ζωή του ο πρωταγωνιστής του «Fast and Furious».

Σύμφωνα με το πόρισμα, η Porsche την οποία οδηγούσε ο φίλος του, Ρότζερ Ρόντας, κινούνταν με 160 χλμ./ την ώρα, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Το πόρισμα αναφέρει «συνδυασμό τραυμάτων και εγκαυμάτων» ως αιτία θανάτου του Γουόκερ. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είχε εκτεταμένα εγκαύματα, όπως και κατάγματα στο σαγόνι, τον ώμο, τα πλευρά, την κλείδα, τη λεκάνη και την σπονδυλική στήλη. Εξαιτίας των εγκαυμάτων ο ιατροδικαστής δεν μπορούσε καν να αναγνωρίσει το χρώμα των ματιών του Γουόκερ.

Ο Ρόντας είχε επίσης πολλαπλά τραύματα από το τροχαίο στο οποίο το αυτοκίνητο σχεδόν κόπηκε στη μέση. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, σε κανέναν από τους δύο δεν βρέθηκαν ίχνη αλκοόλ ή ναρκωτικών.

Tags Paul Walker, θανατος, ιατροδικαστης, πόρισμα, τροχαιο, δυστύχημα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9426 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4986 s // Total time: 2.4412 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X