Rihanna for Balmain: βίντεο από το backstage της φωτογράφησης


Rihanna for Balmain: βίντεο από το backstage της φωτογράφησης

Δεν πάει καιρός από τη μέρα που τα νέα πως η Rihanna είναι το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου Balmain, για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014, έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Αν λίγο γνωρίζετε την πιο sexy πλευρά του οίκου, με τις έντονες επιρροές των ρούχων και των αξεσουάρ του από τη δεκαετία του ’80, αμέσως θα καταλάβετε πως δεν υπάρχει ιδανικότερη επιλογή για τη νέα του καμπάνια από την τραγουδίστρια της ποπ . Ο μήνας που οι καμπάνιες των ανοιξιάτικων συλλογών βγαίνουν στη δημοσιότητα έφτασε και η Rihanna, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, επιβεβαιώνει – δικαιώνει όλους εμάς που ενθουσιαστήκαμε στο άκουσμα της συνεργασίας αυτής. «Ο Balmain έχει υπάρξει αγάπη χρόνων και το να δουλεύω τώρα για εκείνον με κάνει τόσο ενθουσιασμένη». Για να δείτε την Rihanna να κάνεις τις δηλώσεις για τη συνεργασία με τον οίκο on camera κάντε κλικ εδώ.

Από αυτή την συνεργασία όμως δεν έφυγε μόνο η Rihanna ενθουσιασμένη αλλά και ο creative director του οίκου, Olivier Rousteing. « Είχε έρθει στο στούντιο πριν από λίγους μήνες και όταν έφυγε ήθελα όλη μου συλλογή να είναι βασισμένη επάνω της. Έχει τη μοναδική ικανότητα να συνδυάζει τη μόδα με τη μουσική και η συλλογή για την Άνοιξη – Καλοκαίρι είναι ακριβώς αυτό. Η Rihanna είναι το νέο είδωλο της μόδας». Για να δείτε τον Olivier Rousteing να μιλάει για τη συνεργασία αυτή κάντε κλικ εδώ.

Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη από τους Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin ενώ το styling επιμελήθηκε ο προσωπικός στυλίστας της Rihanna, Mel Ottenberg.

Tags Rihanna, balmain, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4628 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2691 s // Total time: 2.7319 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X