5 σημάδια που δείχνουν ότι σε θέλει


5 σημάδια που δείχνουν ότι σε θέλει

Αν σας βασανίζει το ερώτημα ‘’με θέλει ή όχι’’ τότε εμείς σας δίνουμε την απάντησή σας. Κάποια σημάδια θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε αν πραγματικά σας θέλει και μπορείτε να προχωρήσετε μαζί του. Από τις μικρές λεπτομέρειες θα καταλάβετε αν σας θέλει αλλά και πόσο.  

Σε παίρνει τηλέφωνο
το σίγουρο είναι ένα γι’ αυτό σταματήστε να βασανίζεστε άδικα! Αν ένας άντρας θέλει τότε θα σας τηλεφωνήσει. Αρκεί να θέλει. Επομένως αν δεχτείτε τηλέφωνο από το αντικείμενο του πόθου σας τότε σημαίνει πως σας θέλει και του αρέσει η παρέα σας.

Θέλει να σε γνωρίσει στον κύκλο του
όποιος κι αν είναι ο κύκλος του, σημασία και μεγάλη μάλιστα έχει το γεγονός ότι θέλει να σας γνωρίσει. Στους φίλους του, τον συγκάτοικο του, το αφεντικό του, στους συναδέλφους του. Αυτή η κίνηση δείχνει πως είναι σίγουρος για σένα και τη σχέση σας.

Θυμάται όλα τα μικρά πράγματα που του έχεις πει.
Πολλές γυναίκες παραπονιούνται πως οι άντρες ποτέ δεν τις ακούνε και ποτέ δεν θυμούνται πράγματα που τους λένε. Σε περίπτωση που θυμάται αρκετά πράγματα από όσα του έχεις πει κατά καιρούς τότε σημαίνει πως σε υπολογίζει και σε νοιάζεται.

Σε κοιτάει. Συνεχώς.
Τον έχεις πιάσει να σε κοιτάει. Να σε κοιτάει όταν εσύ είσαι στην άλλη άκρη του μαγαζιού ή όταν μιλάς με άλλα άτομα στην παρέα. Ένας ερωτευμένος άντρας θέλει και δεν μπορεί να μην σε κοιτάει ανά πάσα στιγμή.

Κάνει αυτά που θες.
Πάτε εκεί που αρέσει σε σένα. Κάνει αυτά που αρέσουν σε σένα. Βάζει την αγαπημένη σου μουσική και την ακούτε, τις ταινίες που σου αρέσουν, και γενικώς δε σου χαλάει χατίρι σε όλα όσα θες. Αυτό, ναι, είναι πολύ καλό σημάδι ότι ναι, σε θέλει!

Tags ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ, τηλεφωνο, σεξ, πρώτο ραντεβού


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8956 s (228 Queries.) // Parse time: 1.6625 s // Total time: 4.5581 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X