4 τονωτικές ενέσεις για την σχέση σου


4 τονωτικές ενέσεις για την σχέση σου

Μια σχέση θέλει προσπάθεια και δουλειά για να κρατηθεί ζωναντή στο πέρασμα του χρόνου. Μάθετε ποιες είναι αυτές οι τονωτικές ενέσεις που θα απογειώσουν τη σχέση σας και θα σας ξαναφέρουν κοντά με το αντικείμενο του πόθου σας.  

Κάντε την ερωτική σας ζωή να πετάει
Ίσως για κάποιους να μην είναι το πρωταρχικό σε μία σχέση είναι όμως πολύ σημαντικό. Καλώς ή κακώς το σεξ σε μία σχέση είναι ζωτικής σημασίας γι’ αυτό και αν δεν υπάρχει ή αν είναι κακής ποιότητας τότε σίγουρα θα υπάρξουν συνέπειες στη σχέση. Ποτέ δεν είναι αργά να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή, προκειμένου να σώσετε τη σχέση σας. Φροντίστε πάνω απ’ όλα να έχετε ελεύθερο χρόνο για τους δυο σας γιατί η άνεση του χρόνου θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε περισσότερο και ποιοτικότερο σεξ. Θα έρθετε πιο κοντά και θα θυμηθείτε πόσο πολύ αγαπάτε ο ένας τον άλλον. 

Εστίασε σε σημαντικά πράγματα
Πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις τι είναι σημαντικό ούτως ώστε να ασχοληθείς και τι όχι. Τις περισσότερες φορές έχουμε την τάση να ασχολούμαστε με οτιδήποτε αρνητικό έχει να κάνει με το σύντροφό μας αγνοώντας τα θετικά στοιχεία. Στο τέλος νευριάζουμε, τσακωνόμαστε και χαλιόμαστε για πράγματα ανούσια και ασήμαντα. Δεν αξίζει τον κόπο χαλάμε την καλή μας διάθεση με το σύντροφό μας για κάτι που απλά δεν υπάρχει.

Μην κολλάς στο παρελθόν.
Το παρελθόν είναι παρελθόν και εκεί πρέπει να το αφήσουμε. Γιατί να σκαλίζουμε κάτι που έγινε και είναι πίσω μας; Ότι κι αν έχει συμβεί στο παρελθόν μεταξύ σας, και εφ’ όσον έχετε πάρει την απόφαση να το αφήσετε στην άκρη, τότε εφαρμόστε το κιόλας. Μην το φέρνετε στο παρόν, εστιάστε στα θετικά του τώρα και του μέλλοντος. Οτιδήποτε είναι αυτό που αποφασίσαμε να το βάλουμε στο παρελθόν, τότε εκεί πρέπει να μείνει κιόλας! 

Διασκέδασε μαζί του.
Ίσως ακούγεται μικρό και ασήμαντο αλλά έστω και μια βόλτα οι δυο σας το απόγευμα για να χαλαρώσετε έχει μεγάλη σημασία για την μεταξύ σας σχέση. Φροντίστε να διασκεδάζετε μαζί του και να γίνετε φίλοι. Μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα για να περάσετε όμορφα οι δυο σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά ή και σχεδόν τίποτα. Να οργανώσετε ένα δείπνο σπίτι σας, βγείτε μια βόλτα, καλέστε φίλους, ακούστε μουσική μαζί, μαγειρέψτε μαζί και γελάστε με την ψυχή σας.

Tags σχεση, ερωτας, αγαπη, ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, διασκεδαση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2443 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5247 s // Total time: 2.7689 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X