27ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Σύνθεσης Τραγουδιού


27ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Σύνθεσης Τραγουδιού

Ο Διαγωνισμός που διοργανώνουν οι Λεσχών LIONS Αμμοχώστου και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, Κυριάκου Κενεβέζου.

Αγαπάς τη μουσική και το τραγούδι; Γράφεις μουσικές και στίχους; Ψάχνεις ένα βήμα για να παρουσιάσεις το ταλέντο σου με τρόπο επαγγελματικό; Λάβε μέρος στον 27ο Διαγωνισμό Σύνθεσης Τραγουδιού των Λεσχών Lions Αμμοχώστου και πάρε μια γεύση από το μαγικό κόσμο της μουσικής;

Φέτος, το VERAMàND STUDIO ACàDEMY συνεργάζεται με τις Λέσχες Lions Αμμοχώστου με σκοπό την αναβάθμιση του θεσμού που έχει μια πλούσια ιστορία 27 ολόκληρων χρόνων.

Φέτος, ο 27ος Διαγωνισμός Σύνθεσης Τραγουδιού παρέχει σε όλους τους συντελεστές των τραγουδιών της τελικής φάσης, τη δυνατότητα να συμμετέχουν σ’ ένα ταχύρρυθμο και επαγγελματικό πρόγραμμα καλλιτεχνικής εκγύμνασης, όπου επαγγελματίες καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό, συνεργάτες της Ακαδημίας μας, θα παρέχουν καθοδήγηση μέσα από μια σειρά εργαστηρίων. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει “vocal coaching” (φωνητική καθοδήγηση), “stage-performance coaching” (σκηνοθετική καθοδήγηση), “styling & movement coaching” (κινητική καθοδήγηση), αλλά και τη μοναδική ευκαιρία γνωριμίας των διαγωνιζομένων με γνωστούς επαγγελματίες καλλιτέχνες, με στόχο την εκπαίδευση τους αλλά και την καλύτερη δυνατή παρουσίαση όλων των τραγουδιών, που θα συμμετέχουν στην τελική φάση του διαγωνισμού, την Τετάρτη 18 Ιουνίου στις 8.00μ.μ. στο Monte Caputo στη Λεμεσό.

Επιπλέον φέτος, δίνεται η δυνατότητα σε όλα τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στην τελική βραδιά, να κυκλοφορήσουν ηχογραφημένα σε επαγγελματικούς ιστοχώρους, με σκοπό τη μέγιστη προβολή.

Την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του διαγωνισμού έχει αναλαμβάνει ο Χρίστος Κρασίδης (BSc Ηons Electronic Music, MA Music Business Management), διευθυντής του VERAMàND STUDIO ACàDEMY.


Σημαντικές Πληροφορίες για τους ενδιαφερομένους:
1. Τελική Ημερομηνία Υποβολής Τραγουδιών : Παρασκευή, 15 Φλεβάρη 2014, και ώρα 18:00.
2. Όροι και Κανονισμοί Συμμετοχής εδώ:
  https://dl.dropboxusercontent.com/u/1227185/LIONS/OROI-SUMMETOXHS.pdf
3. Για Περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε με:
- τον Χρίστο Κρασίδη, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Διαγωνισμού, στα τηλέφωνα του VERAMàND STUDIO ACàDEMY: 70.000.625 και 95.100.625,  Δευτέρα με Παρασκευή, μεταξύ 11πμ - 8μμ.
- την Ανδρούλα Ιωάννου στο τηλ. 99-667934 ή την Γιούλα Λεωνίδου στο τηλ. 99-449428

Λίγα Λόγια για το Διαγωνισμό
Oι λέσχες Lions  Αμμοχώστου, που εδρεύουν στη Λεμεσό: LIONS και LEO Αμμοχώστου - LIONS και LEO Οθέλλος Αμμοχώστου – Αρσινόη Αμμοχώστου, ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, διοργανώνουν εδώ και 27 χρόνια τον Παγκύπριο Διαγωνισμό Σύνθεσης Τραγουδιού μεταξύ νέων. Στους περασμένους νικητές του διαγωνισμού συγκαταλέγονται οι Κώστας Κακογιάννης, Ειρήνη Κακογιάννη - Μυλωνά, Στέλιος Πισής, Αναστάζιο (Χάρης Αναστασίου), Δήμος Μπέκε, Κυριάκος Ζυμπουλάκης, Νικόλας Μεταξάς, Χριστίνα Μεταξά, καθώς και άλλοι αξιόλογοι καλλιτέχνες. Τα καθαρά έσοδα του 27ου διαγωνισμού σύνθεσης τραγουδιού θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Tags veramand studio, veramand, διαγωνισμός τραγουδιου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4030 s (233 Queries.) // Parse time: 1.7938 s // Total time: 4.1967 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X