Η νέα συλλογή της Λουίζ Γκρέι για το Τopshop


Η νέα συλλογή της Λουίζ Γκρέι για το Τopshop

H πολυαναμενόμενη συνεργασία της ανατρεπτικής σχεδιάστριας με το βρετανικό brand είναι γεγονός και οι πρώτες φωτογραφίες ήρθαν να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για μια συλλεκτική σειρά που όλες θέλουμε.

Η Λουίζ Γκρέι είναι πραγματικά ανατρεπτική. Αυτό αποδεικνύει και στη συνεργασίας της με το Topshop για το οποίο σχεδίασε μια ξεχωριστή συλλεκτική σειρά ρούχων και προϊόντων μακιγιάζ. Πολύχρωμα T-shirts, σακάκια με μοντέρνα κοψίματα και παντελόνια με funky στάμπες είναι μερικά από τα κομμάτια που περιλαμβάνει η καινούρια συλλογή. Τα φλούο χρώματα πρωταγωνιστούν, ενώ οι παγέτες και τα χαρούμενα μοτίβα δίνουν μια glamorous πινελιά ακόμα και σε casual εμφανίσεις. Τη συλλογή συμπληρώνει μια ολοκληρωμένη σειρά ομορφιάς.

«Όλες μου οι συλλογές έχουν μια νότα αισιοδοξίας, πολύ χρώμα και ανεβάζουν τη διάθεση. Αυτά τα στοιχεία θέλησα να μεταφέρω και στη νέα σειρά για το Topshop» δηλώνει η Λουίζ Γκρέι και προσθέτει: «Κάλυψα τα ρούχα με παγέτες και θέλω οι γυναίκες που θα τα φορέσουν να χορεύουν όλη τη νύχτα». Τέλος, η σχεδιάστρια πόζαρε η ίδια για τις ανάγκες της καμπάνιας αυτής της συνεργασίας.

Tags topshop, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9396 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4596 s // Total time: 2.3992 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X