Χάστε κιλά μόνη σας!


Χάστε κιλά μόνη σας!

Είναι αποδεδειγμένο ότι η γυμναστική στη φύση μπορεί να μειώσει το άγχος, δρώντας ευεργετικά στην υγεία και την ψυχολογία, αφού ενεργοποιεί τις ορμόνες που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα. Επίσης συμβάλλει σημαντικά στο αδυνάτισμα.  

Επιλέγω περιβάλλον
Η φυγή από τη ρουτίνα, το περιβάλλον που επιλέγουμε να ασκούμαστε, όπως, πάρκα, γήπεδα ή θάλασσα βοηθούν στο να γεμίζουμε με νέες εικόνες. Συνάμα, έχουμε τη δυνατότητα να αθληθούμε σε μέρη που μας προσφέρουν σχετική απομόνωση ή συναναστροφή με κόσμο, ανάλογα με τη διάθεσή μας. Ακόμα, η συχνή εναλλαγή χώρου και χρόνου άθλησης συμβάλλει στο να μη βαριόμαστε και να μην τα παρατάμε εύκολα.

Αδυνατίζω εύκολα
Η όλη διαδικασία μας γεμίζει με ενέργεια και μας ενθουσιάζει. Ως αποτέλεσμα αυτού καταβάλλουμε περισσότερη προσπάθεια στην άσκηση που θα επιλέξουμε, άρα καίμε και περισσότερες θερμίδες, επιτυγχάνοντας πιο γρήγορα το στόχο μας για αδυνάτισμα. Επίσης, ο αέρας, η θερμοκρασία του περιβάλλοντος και διάφοροι άλλοι εξωγενείς παράγοντες βοηθούν το σώμα μας να καταναλώνει ακόμα και μέχρι 10%  περισσότερες θερμίδες από ό,τι θα έκαιγε σε κλειστό χώρο.

Διαλέγω ό,τι μου αρέσει
Η υπαίθρια άσκηση μας δίνει τη δυνατότητα να δραστηριοποιούμαστε σε ό,τι μας ευχαριστεί και σε χρόνο και χώρο που εμείς επιλέγουμε. Κι αυτό γιατί έχουμε μια σειρά λύσεων. Η πεζοπορία, το τρέξιμο, η ποδηλασία ή ακόμα κι ένας απλός περίπατος μας προσφέρουν συναισθήματα ευεξίας. Επιπλέον, αρκετά διασκεδαστικό θα ήταν εάν γυμναζόμασταν με παρέα. Έτσι η ώρα περνάει πιο γρήγορα, ενώ μπορεί να διανύσουμε περισσότερη απόσταση χωρίς να το καταλάβουμε.

Αρρωσταίνω πιο αραιά
Κατά τη διάρκεια της άσκησης στο ύπαιθρο δυναμώνει το ανοσοποιητικό  σύστημα του οργανισμού μας, με αποτέλεσμα να μην αρρωσταίνουμε εύκολα. Επιπλέον βελτιώνεται το καρδιαγγειακό μας σύστημα και η ψυχική μας υγεία.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΝΔΡΕΟΥ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ
GROUP & PERSONAL TRAINER                                                               
Salto Health and Fitness saltohealthandfitness@hotmail.com

Tags κιλά, μεταβολισμός, γυμναστικη, περιβάλλον, φυση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7262 s (234 Queries.) // Parse time: 0.4136 s // Total time: 3.1399 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X