Η νέα μπηχτή της πρώην στην νυν: «Στεναχωριέμαι για την Ναταλία γιατί δεν ξέρει ποιον έχει δίπλα της»


Η νέα μπηχτή της πρώην στην νυν: «Στεναχωριέμαι για την Ναταλία γιατί δεν ξέρει ποιον έχει δίπλα της»

Θιγμένη περισσότερο από ποτέ η Άρτεμις Αστεριάδη λύνει την σιωπή της για το «ποιόν» του Μάνου Ιωάννου για το καλό της Ναταλίας.

Ναταλία Γερμανού, Μάνος Ιωάννου, Άρτεμις Αστεριάδη. Εδώ και λίγες μέρες και μετά την επίσκεψη του ζευγαριού στο νυχτερινό κέντρο όπου εργάζεται το γνωστό μοντέλο που στο παρελθόν την ήθελαν σε σχέση με τον ηθοποιό νυν σύντροφο της Ναταλίας, έγινε μεγάλος χαμός. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Μάνος φλέρταρε με την πρώην του μπροστά στα μάτια της Ναταλίας, κάτι που σύμφωνα με κάποιους προκάλεσε το μοντέλο με αποτέλεσμα η Ναταλία να γίνει έξαλλη και το ίδιο βράδυ κιόλας χώρισαν. (Για να του δώσει άφεση αμαρτιών την επόμενη κιόλας μέρα). Την επόμενη μέρα όμως οι ευθύνες ρίχτηκαν στην Άρτεμις Αστεριάδη, η οποία ξέσπασε δημόσια ενάντια και της Σάσας Σταμάτη που δεν μίλησε και με τα κολακευτικότερα λόγια για εκείνη στην πρωινή εκπομπή.

Το status της που τους στέλνει όλους στον αγύριστο… προκάλεσε βροχή από σχόλια αλλά και πολλές αποκαλύψεις. Αποκαλύψεις για τον Μάνο Ιωάννου με πολλά πολλά υπονοούμενα ότι κάνει διάφορα πίσω από την πλάτη της Ναταλίας.

Η Άρτεμις Αστεριάδη έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να μιλήσω άλλο γιατί αν το κάνω θα πω πολλά και δεν κάνει. Απλά στεναχωριέμαι για την κοπέλα που είναι και ψυχούλα γιατί δεν ξέρει τι έχει δίπλα της και τον κάνει και μάγκα»…

Φίλη της Άρτεμις όμως έριξε ακόμα περισσότερο λάδι στην φωτιά αφού όπως λέει ήταν παρούσα στα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ μεταξύ του ζευγαριού και της Άρτεμις. «Μην με αναγκάσετε να το ανοίξω για το κύριο Μάνο και να πω ποιος κυνηγάει ποιον και κλάψουν όλοι γιατί εκεί ήμουν και τα έβλεπα όλα από πρώτο χέρι.Λίγο αντίστροφα έγιναν τα πραγματάκια, πες τα φίλη μου Άρτεμις και μην κρατιέσαι άλλο».

Tags ναταλια γερμανου, Μάνος Ιωάννου, αρτεμισ αστεριαδη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8394 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6817 s // Total time: 3.5211 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X