Συνεργασία διακεκριμένων χειρουργών με το American Medical Center


 Συνεργασία διακεκριμένων χειρουργών με το American Medical Center

Την έναρξη της συνεργασίας τους με το American Medical Center ανακοίνωσαν δύο διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα.

Ο καθηγητής Χειρουργικής Νίμερ Γεωργίου Σαχίν και ο Πλαστικός-Αισθητικός Χειρουργός Στέφανος Χαλκίτης θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ασθενείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, διενεργώντας επεμβάσεις της ειδικότητάς τους, εφαρμόζοντας κλασικές αλλά και νέες εξελιγμένες τεχνικές χειρουργικής που έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα.

Όπως εξήγησαν οι δύο χειρουργοί, χάρη στην ιατρική εξειδίκευση και τα εργαλεία που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία, πολλές χειρουργικές επεμβάσεις γίνονται πλέον αναίμαχτα και έχουν άριστα αποτελέσματα, με χαμηλό ποσοστό επιπλοκών, μειωμένο μετεγχειρητικό πόνο και ταχύτερη ανάρρωση του ασθενούς.

Στις δυνατότητες που προσφέρει η Επανορθωτική και Αισθητική Πλαστική Χειρουργική αναφέρθηκε ο Δρ Στέφανος Χαλκίτης, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη χρήση αυτόλογων ιστών για επιδιόρθωση και αποκατάσταση δερματικών βλαβών καθώς και για αισθητικούς λόγους. Το αυτόλογο υλικό, δηλαδή λίπος που συλλέγεται με την τεχνική της λιποαναρρόφησης από το ίδιο το σώμα του ασθενούς, εγχέεται (λιπομεταμόσχευση) σε άλλα σημεία του προσώπου ή του σώματος.

Η τελευταία μεγάλη εξέλιξη, όπως είπε ο Δρ Χαλκίτης, αφορά τη χρήση αυτόλογων ιστών στην αυξητική στήθους. Πλέον είναι εφικτή η διόρθωση σχήματος και μεγέθους του στήθους με λίπος, ενώ έρευνες που έχουν γίνει για την αποκατάσταση μετά από μαστεκτομή έδειξαν ότι η χρήση αυτόλογου μοσχεύματος έχει άριστα αποτελέσματα.

Ο Δρ Νίμερ Σαχίν, ο οποίος εξειδικεύεται στη χειρουργική ογκολογία, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις τελευταίες εξελίξεις στην αντιμετώπιση του καρκίνου του παγκρέατος και του παχέως εντέρου, τονίζοντας ότι οι περισσότερες επεμβάσεις γίνονται πλέον λαπαροσκοπικά, είτε με την κλασική μέθοδο είτε με τη χρήση της ρομποτικής.

Tags American Medical Center, αισθητικη, χειρουργειο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8412 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3069 s // Total time: 2.1480 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X