Και η «Μουρμούρα» συνεχίζεται…


Και η «Μουρμούρα» συνεχίζεται…

Έρχεται το νέο επεισόδιο

Γκρίνια και τρυφεράδα, μικροπαρεξηγήσεις και συναποφάσεις, ζήλειες και μονοιάσματα, μπούχτισμα και συμπόρευση, νεύρα και αγάπη… Δε πα’ να μηδενίστηκε το ημερολογιακό κοντέρ; Το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ισχύει διαχρονικά. Εξου και η κωμική, σπονδυλωτή σειρά, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, επιστρέφει στη μικρή οθόνη για να τραγουδήσει ξανά τον έρωτα και τη συμβίωση, έτσι όπως τα βιώνουν οι «νεοσύλλεκτοι» εικοσάρηδες, Βάσω και Χάρης, οι παντρεμένοι μεσήλικες, Μαρίνα και Ηλίας, και οι βετεράνοι του… αθλήματος, Βούλα και Μηνάς.  

Η σειρά, που έκανε πρεμιέρα στις αρχές Οκτώβρη κι έκλεισε τον πρώτο κύκλο της με το διπλό Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο, εκτιμήθηκε ιδιαίτερα στην Ελλάδα από το νεανικό κοινό (μέσος όρος τηλεθέασης 32,8% στις ηλικίες 15-44), ενώ οι νέες γυναίκες, 25-34 ετών, αναδείχθηκαν σε κορυφαίες φαν της «Μουρμούρας» σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 40,2%. Αλλά κι οι άντρες της ίδιας ηλικιακής ομάδας «χτύπησαν» ένα εντυπωσιακό 30,5%.  

Οπλισμένη, λοιπόν, με ένα ολοζώντανο σενάριο (Έλενα Σολωμού, Βίκυ Αλεξοπούλου, Κωνσταντίνα Γιαχαλή), κι έχοντας και τον καλό λόγο της τηλεκριτικής ως μπόνους-παρακαταθήκη, η σειρά που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος ξαναβγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου. Κι αυτή τη φορά, εκτός από τα κατάδικά τους χούγια που γεννάνε μουρμούρα, τα τρία ζευγάρια θα… αντλούν έμπνευση κι από απρόσμενους guest star, οι οποίοι θα εισβάλουν κάθε τόσο στην καθημερινότητά τους. 

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».
ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Tags μην αρχιζεις τη μουρμούρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2263 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4200 s // Total time: 2.6463 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X