4 σημαντκές συμβουλές για μελλοντικές νυφούλες


4 σημαντκές συμβουλές για μελλοντικές νυφούλες

Οι μελλοντικές νυφούλες έχουν σαφώς μεγάλο άγχος για την μεγάλη μέρα του γάμου τους. Ο κατάλογος που ακολουθεί περιλαμβάνει τις πιο σημαντικές συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσουν οι μελλοντικές νύφες για να ζήσουν όσο περισσότερο γίνεται αυτή τη τόσο σημαντική ημέρα της ζωής τους.   

Άσκηση
-Παρόλο που πρέπει να γυμνάζεσαι συστηματικά, ο γάμος είναι ένας λόγος παραπάνω να ξεκινήσεις γυμναστική ώστε να αποκτήσεις τη σιλουέτα που θέλεις αλλά και για να αυξήσεις τις αντοχές σου.
-Άρχισε να ξυπνάς μισή ώρα νωρίτερα από ότι συνήθως και κάνε μία βόλτα σε γρήγορο ρυθμό. Αν δεν είσαι του πρωινού ξυπνήματος, κάνε το βράδυ μετά το φαγητό. Θα σε βοηθήσει και στη χώνεψη αλλά και στον ύπνο.
-Ξεκίνησε γυμναστήριο και άρχισε μαθήματα αεροβικής γυμναστικής. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ξεφορτωθείς εκτός από κιλά, την ένταση και το άγχος της ημέρας. Αν πάλι δεν σου αρέσει να ιδρώνεις, άρχισε yoga. Με αυτό το είδος γυμναστικής θα τονώσεις τους μυς σου και ταυτόχρονα θα χαλαρώσεις μειώνοντας το άγχος σου.
-Αν πάλι προτιμάς το πιάσιμο για να νιώσεις ότι γυμνάζεσαι αρχίσε το jogging.
Το βασικό που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου όταν ξεκινήσεις τη γυμναστική, είναι ότι θα πάρει χρόνο μέχρι να δείς το σώμα σου να αλλάζει αλλά μετά από καιρό θα δείς όχι μόνο το σώμα και τις αντοχές σας να αλλάζουν, αλλά θα βελτιωθεί και η πνευματική σου κατάσταση και υγεία!

Πνευματική υγεία
-Η περίοδος πριν το γάμο είναι γεμάτη άγχος και στρες. Όσο πλησιάζει ο καιρός για το γάμο άρχισε να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου. Κλείσε κάποιο πακέτο με τακτικά μασάζ και αρωματοθεραπείες.
-Την εβδομάδα πριν τη μεγάλη μέρα του γάμου άναψε αρωματικά κεριά στο σπίτι και κάνε μασάζ με αρωματικά έλαια όπως λεβάντα, για να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις και να μπορέσεις να κοιμηθείς καλύτερα.

Περιποίηση
-Άρχισε να κάνεις τακτική απολέπιση σε όλο σου το σώμα, στο σπίτι με ένα scrub σώματος που θα φτιάξεις με πορτοκάλι και βανίλια. Αν ο γάμος σου γίνει καλοκαίρι και θέλεις να είσαι μαυρισμένη, μην περιμένεις να αποκτήσεις ένα ωραίο ομοιόμορφο μαύρισμα στην παραλία.
-Για να αποφύγεις καψίματα από τον ήλιο και ξεφλουδίσματα, προτίμησε κάποιο κέντρο μαυρίσματος. Αν πάλι αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις κάποια λοσιόν μαυρίσματος, κάνε δοκιμές αρκετό καιρό πριν το γάμο ώστε να είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα.

Μαλλιά
Όπως το σώμα σου, έτσι και τα μαλλιά σου χρειάζονται τακτική φροντίδα ώστε να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό τη μέρα του γάμου σου! Το τακτικό κούρεμα και η σωστή ενυδάτωση (όπως κάποια μάσκα με αβοκάντο, μέλι και ελαιόλαδο) θα τα βοηθήσουν να μακρύνουν σωστά και να είναι έτοιμα όχι μόνο για το γάμο αλλά και για το μήνα του μέλιτος. Συζήτησε με το κομμωτή σου την τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσεις για να είναι έτοιμα και στο σωστό μάκρος για το νυφικό χτένισμα.

Tags Γαμος, υγεια, περιποίηση, γυμναστήριο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6492 s (231 Queries.) // Parse time: 1.6306 s // Total time: 4.2798 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X