Bourjois: Τι προτείνει για το μακιγιάζ του 2014


Bourjois: Τι προτείνει για το μακιγιάζ του 2014

Η Bourjois παρουσιάζει μια συλλογή με τον ζεστό τόνο του βιολετί για τα μάτια, τα χείλη και τα νύχια

ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ SMOKY ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Στα μάτια δίνεται αισθησιακή ζεστασιά με ένα βαθύ και έντονο βιολετί smoky, το κορυφαίο χρώμα αυτής της εποχής. Για ένα  έντονο και σοφιστικέ αποτέλεσμα, το liner επιδεικνύει ένα καινούργιο μαύρο...  ένα ψεύτικο μαύρο που δημιουργήθηκε από την Bourjois, ελαφρώς χρωματισμένο με καφέ ή βιολετί.

LINER FEUTRE
Μολύβι ματιών ακριβείας και τύπο 24ωρης διαρκείας που είναι το Liner Feutre μυστικό για να πετύχετε την τελειότητα στα μάτια σας.

ROUGE EDITION
Τα σαγηνευτικά χείλη φορούν το εξαιρετικά κομψό, εμπνευσμένο από κοσμήματα, μωβ. Δοκιμασμένη και εγκεκριμένη από fashion editors, η συλλογή του Χειμώνα 2014 του Rouge Edition από τη Bourjois καυχάται για μια νέα σκιά που δίνει αίγλη στην πασαρέλα!

ΒΕΡΝΙΚΙ 1 SECONDE NAIL ENAMEL
Η Bourjois παρουσιάζει μια νέα ερμηνεία του βιολετί με μια ολοκαίνουργια σκιά από το βερνίκι 1 Seconde Nail. Πολύτιμο και πολυτελές, μεταμορφώνει τα νύχια σε πραγματικά κοσμήματα! Με την πανοραμική του βούρτσα και τον τύπο της μιας στρώσης, το βερνίκι 1 Seconde Nail είναι 1 δευτερόλεπτο ανά νύχι και ο υπόλοιπος χρόνος είναι δικός σας!

MEGA LINER
Το MEGA LINER felt-tip eyeliner και το extra πλατύ γυριστό άκρο του επιτρέπουν ένα εξαιρετικά πλατύ αποτέλεσμα με μια μόνο πινελιά! Το πρόσθετο χαρακτηριστικό του: Διάφοροι βαθμοί πυκνότητας χάρη στο μεγάλης ακριβείας και το εξαιρετικά λεπτό πινέλο του ανάλογα με τη γωνία του άκρου του! Το αποτέλεσμα καλύπτει ακόμη και από την πιο λεπτή πινελιά, επιτρέποντας 24ωρο κράτημα.
 

Tags Bourjois, make up, beauty, Ομορφια, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4368 s (234 Queries.) // Parse time: 1.5853 s // Total time: 4.0220 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X