Ποιος γνωστός Έλληνας ηθοποιός άκουγε τα Χερουβείμ να τραγουδάνε όταν έκανε σεξ


Ποιος γνωστός Έλληνας ηθοποιός άκουγε τα Χερουβείμ να τραγουδάνε όταν έκανε σεξ

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός έδωσε συνέντευξη σε περιοδικό και μίλησε για την πρώτη του σεξουαλική επαφή, την «εύκολη» κοπέλα που έμπλεξε αλλά και τις κάτω του μετρίου επιδόσεις του.

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ, ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για την εμφάνιση του στην εφηβεία αλλά και το κατά πόσο τον επηρέασε στις σχέσεις που είχε με το αντίθετο φύλο: «Παραδόξως δεν αντιμετώπισα προβλήματα στο ερωτικό κομμάτι. Με έναν μαγικό τρόπο κατάφερνα να “ξεγελάω” τα κορίτσια και να τα κάνω να μη στέκονται στα παραπανίσια κιλά και στην ακμή, αλλά να βλέπουν πιο βαθιά. Η πρώτη σχέση μου –αν εξαιρέσεις κάποιες πλατωνικές που είχα στο Γυμνάσιο– ήταν στα 18 μου».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε και για την γεύση που του άφησε η πρώτη του σεξουαλική επαφή: « Δεν ήταν και τόσο ευχάριστη εμπειρία γιατί ήταν στα 16 μου με ένα κορίτσι που ούτε μου άρεσε ούτε ταιριάζαμε. Ήταν από αυτά που συνηθίζουν στο σχολείο να θεωρούν “εύκολα”. Έγινε για να γίνει. Τότε βέβαια, νόμιζα ότι έχουν ανοίξει οι ουρανοί και άκουγα τα Χερουβείμ να ψέλνουν, αλλά εκ των υστέρων κατάλαβα ότι ήταν πολύ κάτω του μετρίου».

Tags Αντίνοος Αλμπάνης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9578 s (250 Queries.) // Parse time: 0.5859 s // Total time: 2.5436 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X