Velashape RF: Μάθετε πως να βελτιώσετε την υφή της επιδερμίδας και να μειώσετε την εμφάνιση της κυτταρίτιδας


Velashape RF: Μάθετε πως να βελτιώσετε την υφή της επιδερμίδας και να μειώσετε την εμφάνιση της κυτταρίτιδας

Η θεραπεία που λατρεύουν οι γυναίκες

Συνδυάζοντας τη διπολική ενέργεια ραδιοκυμάτων (RF), την ενέργεια υπέρυθρων ακτινών (infrared - IR), την αναρρόφηση (Vacuum) καθώς και λεμφικό μασάζ η συγκεκριμένη θεραπεία που συμπεριλαμβάνεται στην ιατρική αισθητική σήμερα και μπορεί μία γυναίκα να την απολαύσει σε εγκεκριμένα ινστιτούτα αισθητικής παρέχει εμφανέστατα, δραστικά και γρήγορα αποτελέσματα όπως: Μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, βελτίωση της υφής του δέρματος, σύσφιξη δέρματος. Η μη χειρουργική αυτή μέθοδος είναι συμβατή με κάθε τύπο δέρματος και διακρίνεται για την βαθύτερη δράση της εκπομπής των ραδιοσυχνοτήτων μέσα στο δέρμα (έως και 2 cm) από οποιαδήποτε άλλη συσκευή τέτοιου τύπου. Με τον τρόπο αυτό διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και τεντώνουν οι ιστοί, όπως ακριβώς συμβαίνει με το χειρουργικό λίφτινγκ.

Τρόπος Δράσης

Η εκπομπή των μονοπολικών και διπολικών ραδιοκυμάτων RF προκαλεί την θέρμανση των ιστών του χορίου, των λιποκυττάρων και των κυττάρων κολλαγόνου τα οποία βρίσκονται κάτω από το δέρμα μέχρι το σημείο της συστολής τους, με ορατό αποτέλεσμα ένα πιο σφικτό δέρμα. Αξίζει να σημειωθεί πως με την εφαρμογή της μεθόδου αυτής παρέχεται μακροχρόνια σύσφιξη του δέρματος καθώς ο οργανισμός ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την αποκατάσταση της εσωτερικής θερμικής βλάβης που πραγματοποιείται. Έτσι, η αλλαγή είναι αισθητή και συνεχής, το δέρμα πιο λείο και λαμπερό και η εμφάνιση πιο νεανική.

Εφαρμογή

Κατά την εφαρμογή της η ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων RF παραδίδεται στο δέρμα και στους υποδόριους ιστούς, προκαλώντας μια βαθιά εσωτερική αίσθηση θερμότητας. Έτσι, αποδεικνύεται ότι το κολλαγόνο και ο λιπώδης ιστός του δέρματος φθάνει στις αποτελεσματικές θερμοκρασίες σύσφιξης. Να σημειωθεί πως η θεραπεία πραγματοποιείται άνετα και ασφαλή καθώς η θερμοκρασία ελέγχεται κατά την διάρκεια της θέρμανσης. Διάφορες κεφαλές για την θεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με την πάσχουσα περιοχή (πρόσωπο, βλέφαρα, περίγραμμα, σώμα, βραχίονες, κοιλιά, γλουτοί, μηροί) και το πρόβλημα που εντοπίζεται (σύσφιξη, τοπικό πάχος, ρυτίδες, ραβδώσεις, κυτταρίτιδα).

Η θεραπεία μπορεί να διαρκέσει από λίγα μόνο λεπτά έως και μια ώρα, ανάλογα με την έκταση της περιοχής στην οποία εφαρμόζεται. Στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτούνται έξι – οχτώ συνεδρίες για το σώμα και τέσσερις – έξι για το πρόσωπο. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται άμεσα, ακόμα και από την πρώτη συνεδρία.

Info: Δοκιμάστε τη νέα αυτή επαναστατική μέθοδο στο Beauty Spa Papasavva, τηλ. 22661135. Τιμή 60 ευρώ

Tags Velashape rf, θεραπεία προσώπου, θεραπεία σωματος, Studio Papasavva, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7561 s (249 Queries.) // Parse time: 1.1197 s // Total time: 3.8758 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X