Συνεργασία “Hope For Children” UNCRC Policy Center με το Δικηγορικό Γραφείο Νίκος Αναστασιάδης και Συνεργάτες


Συνεργασία “Hope For Children” UNCRC Policy Center με το Δικηγορικό Γραφείο Νίκος Αναστασιάδης και Συνεργάτες

Tο “Hope For Children” UNCRC Policy Centre (HFC) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με τo δικηγορικό γραφείο Nicos Chr. Anastasiades & Partners ως νομικός σύμβουλος του οργανισμού.

Το δικηγορικό γραφείο έχει επιδείξει το ενδιαφέρον του να συμβάλει στο έργο του HFC προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες έρευνας και νομικών συμβουλών και καθοδήγησης για τις υποθέσεις ανηλίκων που χειρίζεται ο οργανισμός σε εθελοντική βάση. Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών, η μέτοχος της εταιρείας κα Έλσα Αναστασιάδη έχει δηλώσει “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε το έργο του Hope for Children. Τα παιδιά είναι το παρών και το μέλλον του τόπου μας και είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε τα δικαιώματα τους”. Επισήμανε επίσης ότι “είναι σημαντικό όλοι μας, ο καθένας με τον τρόπο του, να στηρίζει το έργο τέτοιον οργανισμών όπως αυτό του “Hope for Children” UNCRC Policy Centre.

Τα δύο μέρη έχουν προχωρήσει στην υπογραφή μνημονίου το οποίο καθορίζει την μεταξύ τους σχέση και υποχρεώσεις. Τόσο το “Hope For Children” UNCRC Policy Center όσο και η Nicos Chr. Anastasiades & Partners δεσμεύονται για την παροχή άμεσων υπηρεσιών προς περιθωριοποιημένες πληθυσμιακές ομάδες, την ανάληψη έρευνας και ανάλυσης, την ευαισθητοποίηση του κοινού και την ενδυνάμωση και συμπερίληψη των παιδιών και της νεολαίας στην κοινωνία.

Ο Γενικός Διευθυντής του οργανισμού “Hope For Children” UNCRC Policy Center , κ. Joseph Varughese επί της ευκαιρίας της συνεργασίας δήλωσε ότι: «Ο οργανισμός μας ακολουθεί μια ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη διαδικασία αξιολόγησης συνεργασιών και εφαρμόζει πολιτικές που διασφαλίζουν τη σύναψη συνεργασιών με εταιρίες που είναι πιστές στη κοινωνική ευθύνη και τις αξίες και τους στόχους του οργανισμού μας. Σήμερα, χαίρομαι ιδιαίτερα που από το Δικηγορικό Γραφείο Νίκος Αναστασιάδης και Συνέταιροι εξέφρασαν την επιθυμία να δώσουν ελπίδα στα παιδιά και να συμβάλουν στη καλυτέρευση της ζωής των παιδιών που έχουν ανάγκη μέσω της εξειδίκευσης και του επαγγελματισμού τους».

Έλσα N. Αναστασιάδη Λούτσιου, Στάθης Α. Λεμής, Ινώ N. Αναστασιάδη και Joseph Varughese

Tags Hope for Children, ΕΛΣΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΛΟΥΤΣΙΟΥ, Ινώ Αναστασιάδου Μισιρλή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3855 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3241 s // Total time: 3.7096 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X