Love-ly restos!


Love-ly restos!

Τα πιο ατμοσφαιρικά καφέ και εστιατόρια για να κάνεις κράτηση τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Λευκωσία
1900 Οίνου Μέλαθρον

Μόνο και μόνο το αριστοκρατικό του ambiance και το εκλεκτό του σέρβις, το κάνουν να ξεχωρίζει. Μαζί με τα γκουρμέ του πιάτα και την εντυπωσιακή λίστα κρασιών, το εστιατόριο αυτό αποτελεί μία αξιόλογη πρόταση.
(22667668) Πασικράτους 11-13, Πλατεία Ελευθερίας.

Bastione
Ο χώρος από μόνος του είναι ο καταλληλότερος για ένα ρομαντικό δείπνο. Το μενού του, το ίδιο δελεαστικό για να μοιραστείς ξεχωριστά πιάτα με τον/την αγαπημένη σου. Και μαζί με το κρασί που θα σου επιλέξει ο σομελιέ του, εδώ σίγουρα θα περάσεις υπέροχα.
(22730025) Λεωφόρος Αθηνάς 6.

Domus
Στον υπέροχα ατμοσφαιρικό του χώρο, η υψηλή του γαστρονομία έρχεται να κομπλιμεντάρει γευστικά το βράδυ που γιορτάζουν οι ερωτευμένοι. Άψογο σέρβις, χαμηλός φωτισμός, διακριτική διαρρύθμιση και ένα εκλεκτό μενού είναι ό,τι πρέπει για τη βραδιά αυτή.
(22433722) Κοραή 5.

Greco's Nest
Το μενού του αγαπά τις ελληνο-μεσογειακές γεύσεις και φτιάχνει πρωτότυπες γευστικές συνθέσεις. Όμορφος χώρος, ήρεμη ατμόσφαιρα και value for money κουζίνα που θα ενθουσιάσει το ταίρι σου που ξέρει να εκτιμά και να αγαπά την καλή ελληνική κουζίνα.
(22680608) Θεμιστοκλή Δέρβη 4-6.

No Reservations
Είναι απίστευτο το τι γευστικές εκπλήξεις σε περιμένουν κάθε φορά που το επισκέπτεσαι! Αν αγαπάτε και οι δυο τη γαστρονομία, τότε, εδώ σίγουρα θα απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο με στυλ και άποψη. Εξάλλου, αυτό δεν είναι το ζητούμενο για τη συγκεκριμένη μέρα;
(22376584) Λεωφ. Στασίνου 16.

Παλιά Ηλεκτρική
Το εντελώς ανανεωμένο μενού του, δίνει έμφαση στη διεθνή κουζίνα αλλά με αρκετά κυπριακά στοιχεία. Επιπλέον, το πιάνο και το ατμοσφαιρικό του μπαρ σε εμπνέουν να… γωνιάσεις το ταίρι σου για ένα άκρως ρομαντικό δείπνο.
(22432559) Αποστόλου Βαρνάβα 19, παλιά Λευκωσία.

Περισσότερα στο Time Out Cyprus

Tags food news, RESTAURANT, cafe, Valentine's day, εστιατόρια, καφετεριες, φαγητο, αγιος βαλεντινος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8870 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3503 s // Total time: 2.2373 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X