Τα σωστά βήματα για τον τέλειο μήνα του μέλιτος


Τα σωστά βήματα για τον τέλειο μήνα του μέλιτος

Ο σωστός και έγκαιρος σχεδιασμός του ταξιδιού σας, περίπου 4 μήνες πριν τη γαμήλια τελετή, μπορεί να σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στη μείωση των εξόδων που ενδεχομένως θα κάνατε, εάν αφήνατε τον προγραμματισμό για το ταξίδι του μέλιτος την τελευταία στιγμή. Βασικό είναι να θυμάστε ότι ένας καλός ταξιδιωτικός πράκτορας μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα για εκείνους που δεν έχουν ένα συγκεκριμένο προορισμό στο μυαλό τους.

Πρωτοτυπήστε ανοίγοντας λίστα γάμου για το ταξίδι του μέλιτος. Έτσι, οι καλεσμένοι σας αντί να ξοδέψουν χρήματα σε κάποιο δώρο, το οποίο πιθανότατα ήδη έχετε, μπορούν να πληρώσουν ένα μέρος των εξόδων του γαμήλιου ταξιδιού σας.

Καλό είναι να προγραμματίσετε το πρώτο σας ταξίδι ως νεόνυμφοι σε low season περίοδο. Η υψηλή περίοδος χαρακτηρίζεται από πολλούς επισκέπτες και υψηλές τιμές, ενώ η χαμηλή περίοδος είναι πάντα αρκετά φθηνότερη. Κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου, υπάρχει λιγότερη ζήτηση και επομένως οι τιμές είναι πολύ πιο λογικές ακόμα και σε εξωτικά μέρη.
 
Η μέρα καθορίζει και το κόστος της πτήσης
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι πιο φθηνά σε συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας. Εάν η πτήση σας είναι εσωτερική, τότε επιλέξτε την Κυριακή. Εάν πετάτε για το εξωτερικό, τότε θα βρείτε μια καλύτερη προσφορά σε εισιτήρια σε μέρες όπως η Δευτέρα ή η Τρίτη.
Επίσης, μην παραλείψετε να ρωτήσετε το ξενοδοχείο σας, αν στην τιμή περιλαμβάνεται και η παραλαβή σας από το αεροδρόμιο. Κάποια ξενοδοχεία προσφέρουν δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο.
 
Πείτε πως είστε νεόνυμφοι
Συνήθως τα ξενοδοχεία προσφέρουν προνόμια στους νεόνυμφους. Είτε αναβαθμισμένα δωμάτια, είτε υποδοχή στο δωμάτιο με εξωτικά φρούτα και σαμπάνια. Οπότε μην ξεχάσετε να το αναφέρετε είτε μέσω του ταξιδιωτικού σας πράκτορα, είτε σε περίπτωση που το ξεχάσετε, μόλις φτάσετε στο ξενοδοχείο.

Tags Γαμος, ΜΗΝΑΣ ΜΕΛΙΤΟΣ, ΝΕΟΝΥΜΦΟΙ, Ταξιδι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.5745 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3724 s // Total time: 1.9469 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X