PGS: Φωτίζει και το ξενοδοχείο Oasis Tasia Maris


PGS: Φωτίζει και το ξενοδοχείο Oasis Tasia Maris

Ο όμιλος Tasia Maris Hotels λειτουργεί φέτος το νέο του κόσμημα «Oasis Hotel» στην Αγία Νάπα. Πρόκειται για ένα πραγματικό στολίδι το οποίο ήδη έχει ανεβάσει τον πήχη στην τουριστική βιομηχανία της περιοχής.

Βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την κεντρική πλατεία αλλά και από την μεγαλύτερη αμμώδη παραλία στην Αγία Νάπα, ότι καλύτερο για τους θαυμαστές της θάλασσας και της νυκτερινής ζωής.

Το Αρχιτεκτονικό Γραφείο ΜΙΤΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ αλλά και το γραφείο ISIDORO DESIGN συνδύασαν σχέδιο και τεχνολογία πετυχαίνοντας την δημιουργία ενός φιλόξενου και άνετου χώρου για ξεκούραση, διασκέδαση και πολυτέλεια.

Σημείο αναφοράς είναι ο φωτισμός του Ξενοδοχείου. Η PGS Electrical Supplies Ltd έχει καταφέρει να εντάξει την αρχιτεκτονική φωτισμού σε όλο το έργο δημιουργώντας ένα μαγευτικό αξέχαστο κτήριο κατά τις βραδινές ώρες. Η αρχιτεκτονική φωτισμού έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια κυρίως στον χώρο της Τουριστικής Βιομηχανίας με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Το ξενοδοχείο διαθέτει 141 ευρύχωρα δωμάτια προσφέροντας κατά επιλογή θέα προς την θάλασσα ή την πισίνα και την ενδοχώρα περιλαμβάνοντας: κλιματισμό, δωρεάν «wifi», ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.α.

Η εξωτερική διαμόρφωση χώρου με τους πράσινους κήπους και την μοναδική σε σχήμα πισίνα, δημιουργούν ένα μαγευτικό τοπίο ιδανικό για ηλιοθεραπεία, χαλάρωση και παιχνίδι. Παράλληλα, το ξενοδοχείο διαθέτει, γυμναστήριο, εστιατόρια, pool bar, πλυσταριό, εξωτερικό Jacuzzi, πισίνα για παιδιά κ.α.
Αυτό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το «Roof Garden – Chill out BAR» το οποίο βρίσκεται στην οροφή του ξενοδοχείου από όπου μπορείς να βλέπεις την Αγία Νάπα από ψηλά. Ένα πραγματικό υπέρ θέαμα, ειδικότερα τις βραδινές ώρες. Στο Chill out BAR μπορείς να γευματίσεις / δειπνίσεις ή και να χαλαρώσεις απολαμβάνοντας μοναδικά κοκτέιλ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Oasis Tasia Maris προσφέρεται για όλες τις ηλικίες και όλους τους καλοκαιρινούς μήνες, για οικογενειακές στιγμές με ή και χωρίς παιδιά. Διαθέτει ότι χρειάζεσαι για να περάσεις αξέχαστα τις διακοπές σου. Μια νυκτερινή επίσκεψη στον χώρο για φαγητό ή ποτό θα σας πείσει!

Tags oasis tasia maris, Ξενοδοχείο, αγια ναπα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2104 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3204 s // Total time: 2.5308 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X