Ιάκωβος Χατζηβασίλης: "Έχω δεχτεί σεξουαλική πρόταση... από άντρα"


Ιάκωβος Χατζηβασίλης: "Έχω δεχτεί σεξουαλική πρόταση... από άντρα"

Ο ηθοποιός της καθημερινής σειράς του ΣΙΓΜΑ \"Σύννεφα Αλήτες\" μιλά αποκλειστικά στο \"ΟΚ!\" και στον δημοσιογράφο, Γιώργο Μιχαήλ, για όλα όσα του συνέβηκαν το τελευταίο διάστημα.

Ο ηθοποιός Ιάκωβος Χατζηβασίλης -ένας εκ των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του ΣΙΓΜΑ "Σύννεφα Αλήτες" μιλά πρώτη φορά για τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από το Dansing for you, αν και φαβορί, για τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί σεξουαλικής παρενόχλησής του, για τη Λατίνα που μαζί με τις φίλες του τον ταξίδεψαν στον παράδεισο και για την προσωπική του ζωή.

Η αιφνιδιαστική αποχώρησή σου από το Dansing έγειρε ερωτήματα και εξέπληξε άπαντες, αφού ήσουν ένα από τα φαβορί για τον τελικό. Τι έχεις να πεις;
Καταλαβαίνω πως από την αποχώρηση μου προέκυψαν πολλά ερωτήματα σε όλους όσοι παρακολουθούσαν το 'Dansing for you' αλλά και στην παραγωγή, αφού με την παρτενέρ μου είχαμε προσφέρει ένα ωραίο show δημιουργώντας καλές εντυπώσεις. Όπως γνωρίζετε η ζωή είναι απρόσμενη και ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να παίρνουμε αποφάσεις που επηρεάζουν άλλους, και που πιστεύουμε ότι τη δεδομένη στιγμή είναι οι σωστές για εμάς.
Πώς αντιμετώπισες τις αντιδράσεις φίλων αλλά και του κόσμου γενικά;
Όλοι ξαφνιάστηκαν από την απόφασή μου. Οι αντιδράσεις του κόσμου που με προσέγγιζε στο δρόμο ή όσων επικοινωνούσαν μαζί μου μέσω Facebook ήταν έντονες. Έδειξαν να λυπούνται πολύ από την απόφασή μου αυτή, αφού όλοι μου έλεγαν πόσο τους άρεσε αυτό που κάναμε με την παρτενέρ μου, και πως ήταν σίγουροι ότι θα περνούσαμε στον τελικό. Κάποιοι έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον για τους λόγους που αποχώρησαν αν δηλαδή μου συνέβη κάτι σοβαρό. Παρόλα αυτά, φίλοι και απλός κόσμος έδειξαν κατανόηση και σεβασμό για την απόφασή μου και αυτό με χαροποιεί αρκετά.
Έτυχε να συζητήσεις με κάποιον, πριν πάρεις αυτή την απόφαση;
Η απόφασή μου να αποχωρήσω ήταν δύσκολη και φυσικά είχα ανάγκη να το συζητήσω με κάποια στενά μου πρόσωπα. Οφείλω να ομολογήσω πως δυσκολεύτηκα πολύ, μέχρι να πάρω τη σωστή απόφαση.
Το MEGA πώς αντέδρασε όταν τους κοινοποιήσες την πρόθεσή σου να αποχωρήσεις;
Το MEGA και η παράγωγη τού show φυσικά αιφνιδιάστηκαν. Προσπάθησαν να με μεταπείσουν, αλλά όταν τους εξήγησα τη σοβαρότητα της κατάστασης, έδειξαν κατανόηση και αυτό είναι κάτι που εκτίμησα ιδιαίτερα.
Πολλά ακούστηκαν και λέχθηκαν. Πιο έντονα όμως κυκλοφόρησε η φήμη, ότι δέχθηκες σεξουαλική παρενόχληση και εξαιτίας αυτού του περιστατικού δεν ήσουν καλά ψυχολογικά. Ισχύει η φήμη αυτή;
Καταρχάς να πούμε πωs δεν ισχύει το γεγονός ότι έπεσα θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Η αλήθεια όμως είναι, ότι ψυχολογικά δεν ήμουν καλά, εξαιτίας κάποιου προσωπικού συμβάντος που έγινε και που συνέβαλε πολύ στο να αποχωρήσω.
Αυτή τη χρονική περίοδο πού σε βρίσκουμε επαγγελματικά;
Συμμετέχω στη πετυχημένη σειρά του ΣΙΓΜΑ «7 ουρανοί και σύννεφα κι αλήτες». Μου έχουν γίνει φυσικά και κάποιες άλλες προτάσεις αλλά προς το παρόν συνεχίζω με τη σειρά και μελετώ κάποιες ιδέες που έχω για το μέλλον.
Σπούδασες και έζησες στο εξωτερικό. Σκέφτηκες ποτέ να γυρίσεις πίσω;
Ναι έχω ζήσει στην Αμερική, κάτι που πάντα ονειρευόμουν. Εκεί απόκτησα έντονες και όμορφες εμπειρίες, αλλά όχι δεν είναι στα άμεσά μου σχέδια να γυρίσω πίσω. Παρόλα αυτά κάποια στιγμή ναι θα ήθελα να επιστρέψω τόσο για τον τρόπο ζωής γενικότερα, όσο και για επαγγελματικούς λόγους.
Είσαι σε κάποια σχέση ή είσαι μόνος;
Αυτή την περίοδο όχι δεν είμαι σε σχέση.
Πόσο καιρό έχει να "δεσμευτείς";
Έχει περάσει λίγος καιρός. Η δημιουργία μίας σχέσης πρέπει να είναι αυθόρμητη και όχι να την προγραμματίζεις.
Ποια ήταν η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έζησες;
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι ακραίο αυτή τη στιγμή. Μπορώ να πω όμως πως υπήρξαν αρκετές εκδηλώσεις θαυμασμού προς το πρόσωπό μου, κάτι που με κολακεύει ιδιαίτερα.

Σε έχουν φλερτάρει ποτέ έντονα;
Συνέβη όταν πήγα στην Αμερική και είχα βγει για clubbing πρώτη φόρα. Ενώ διασκέδαζα με προσέγγισε μια πανέμορφη ψηλή Λατίνα και με φλέρταρε. Στη συνέχεια με γνώρισε στις φίλες τις οι οποίες με ξενάγησαν σε διάφορα άλλα μέρη της νυχτερινής ζωής του Λος Άντζελες. Ομολογώ πως ήταν μια από τις πιο αξέχαστες εμπειρίες μου, ίσως επειδή ήταν και η πρώτη μου εντύπωση από την κουλτούρα της Αμερικής.
Εσύ φλερτάρεις;
Ναι φυσικά και φλερτάρω, όταν μια γυναίκα μου αρέσει.
Σου έτυχε ποτέ να φλερτάρει άντρας;
Ναι μου έχει τύχει αρκετές φορές και ειδικά στην Αμερική που ο κόσμος είναι πιο «ανοιχτόμυαλος».
Πώς αντέδρασες;
Ομολογώ πως στην αρχή σοκαρίστηκα, αλλά στη συνέχεια κατάλαβα ότι ήταν κάτι που συνηθίζεται στις μέρες μας.
Θα πρωταγωνιστούσες ποτέ γυμνός σε μία παράσταση;
Όχι, δεν θα το έκανα.
Θα ήθελες να μας αποκαλύψεις κάτι από τη σειρά «Επτά Ουρανούς» στην οποία πρωταγωνιστείς;
Σίγουρα είναι μια πολύ πετυχημένη σειρά και έχει αποδειχτεί πολλές φορές ότι το ανατρεπτικό της σενάριο, κατάφερε να κρατήσει το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο και την τηλεθέαση υψηλά. Αν και δεν μπορώ να αποκαλύψω συγκεκριμένες εξελίξεις, μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα συνεχίσει να εκπλήσσει τους τηλεθεατές.

Tags ιακωβος χατζηβασιλης, συννεφα αλητες, διασημοι, συνετευξη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3513 s (229 Queries.) // Parse time: 3.1843 s // Total time: 5.5356 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X