Η Bourjois παρουσιάζει την σειρά της CC Cream


Η Bourjois παρουσιάζει την σειρά της CC Cream

Ένα φρέσκο, ενοποιημένο και φωτεινό σύμπλεγμα χάρη στην 123 Perfect CC Cream Foundation (κρέμα βάσης) και στην 123 Perfect CC Eye Cream (κρέμα ματιών)!  

Η CC Cream Foundation (κρέμα βάσης) και η Colour Correction Cream (κρέμα διόρθωσης του χρωματικού τόνου της επιδερμίδας), είναι η νέα προσθήκη στην κατηγορία συμπλεγμάτων της Bourjois. Ένας συνδυασμός κρέμας βάσης και φροντίδας του δέρματος που υπόσχεται 100% διορθωμένο σύμπλεγμα και ενυδατωμένο δέρμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η εμπειρογνωμοσύνη της Bourjois επί των χρωμάτων εργάζεται για το σύμπλεγμα... Στην καρδιά αυτού του τύπου της κρέμας CC Cream, 3 νέοι διορθωτικοί χρωματισμοί εμπνευσμένοι από την γκάμα του 123 Perfect:

- Ροδακινί για την αντιμετώπιση της κούρασης
- Πράσινο για την αντιμετώπιση των κοκκινίλων
- Λευκό για τα σκούρα σημάδια / χρωματισμό
Αυτές οι άκρως λεπτές χρωματικές ουσίες αναμειγνύονται μέσα στο δέρμα ενώ ταυτόχρονα κρύβουν τους λεκέδες και βελτιώνουν την υφή του δέρματος, ανεξάρτητα από τον χρωματικό τόνο του δέρματος. Κάθε απόχρωση έχει δημιουργηθεί με μια «πινελιά’ από ροζ για ένα ακτινοβόλο αποτέλεσμα στο make-up.

Αποτέλεσμα: Διορθωμένο και τέλεια ενοποιημένο σύμπλεγμα  που έχει πείσει το 91% των γυναικών.

... και κακομαθαίνει με τρόπο απαλό το δέρμα!
Η κρέμα 123 Perfect CC Cream εντυπωσιάζει με το πόσο ελαφριά είναι, τον τύπο της που δεν περιέχει έλαια που ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος.
Ενυδατώνει όλο το 24ωρο και, με το αντηλιακό της φίλτρο SPF 15, προστατεύει από τις ακτίνες UVB. Και περιέχει ένα συστατικό με πολλαπλές ιδιότητες: Εκχύλισμα Λευκού Τσαγιού με ενεργοποιητικές ιδιότητες για περισσότερο ακτινοβόλο δέρμα και υγιή λάμψη!

Και για μια φωτεινή και αναζωογονημένη εμφάνιση: 123 Perfect CC Eye Cream (κρέμα ματιών). Ένα καινοτόμο concealer με φροντίδα πολλαπλής δράσης: καλύπτει, απαλύνει, φωτίζει και ενυδατώνει ακόμη και την πιο ευαίσθητη περιοχή των ματιών! Η εύκαμπτη μύτη του από σιλικόνη επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή χωρίς να τραβιέται το ευαίσθητο δέρμα κάτω από τα μάτια. Το 84% των γυναικών* το κέρδισε αυτή η φόρμουλα που καλύπτει αποτελεσματικά και δεν αποσυντίθεται σε λεπτές γραμμές!

Tags προσωπο, Ομορφια, cc cream, Bourjois, beauty, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9120 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4435 s // Total time: 2.3555 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X