Γιάννης Ζουγανέλης: Ο Σάκης έφυγε με ένα παράπονο, τον πέθαναν πριν την ώρα του


Γιάννης Ζουγανέλης: Ο Σάκης έφυγε με ένα παράπονο, τον πέθαναν πριν την ώρα του

Ο Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και μίλησε εκ βαθέων για τον φίλο του που χθες βράδυ εξέπνευσε, τον Σάκη Μπουλά, περιέγραψε την σχέση τους, τον χαρακτήρα του και το μεγάλο του παράπονο.

Ο Σάκης ήταν ο γενναιότερος όλων μας. Το είχε δηλώσει κατ΄επανάληψη «Θέλω να φύγω όταν θα φύγω από τη ζωή, πάνω στη σκηνή». Τα πράγματα τέλειωσαν έτσι όπως άρχισαν. Συνεχίσαμε να λέμε τα τραγούδια του και να του κάνουμε πλάκα χωρίς να είναι εκεί, αλλά σαν να τον έβλεπα δίπλα μου. Το ίδιο και ο Λαυρέντης. Όταν έφευγε μου είπε "έχω μια κούραση γλυκιά και δημιουργική"» ανέφερε στον Νίκο Χατζηνικολάου όταν τον ρώτησε τι του είπε την τελευταία φορά που τον είδε και μίλησε για τη στιγμή που του ζήτησαν να σταματήσει από την Ακτή.

«Του το είπαμε λίγο λίγο για το ότι πρέπει να σταματήσει τις εμφανίσεις. Έκανε όνειρα για ταξίδια διαρκώς, είχε καλές συνεργασίες. Χθες, ο Σάκης δεν επικοινωνούσε, μιλήσαμε προχθές. Ήταν μονίμως καθησυχασμένος, με ένα γέλιο, δεν πονούσε, αισθανόταν όμορφα που τον επισκέπτονταν φίλοι. Έφυγε με ένα παράπονο. Τον Σάκη και κυρίως εκεί που μπορεί να λειτουργήσει η αυθαιρεσία, τον πέθαναν δύο ή τρεις φορές και είχαν ορίσει και νεκροταφείο. Αυτό τον έκανε να αποστασιοποιηθεί, για να μην δει πράγματα που θα τον έφθειραν.»

Tags σακης μπουλας, γιάννης ζουγανέλης, θανατος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3941 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2522 s // Total time: 2.6463 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X