Tο τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά [εικόνες]


Tο τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά [εικόνες]

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον αιώνιο έφηβο Σάκη Μπουλά.

Συγγενείς, φίλοι, θαυμαστές, όλοι συντετριμμένοι αποχαιρέτησαν το πρωί του Σαββάτο τον Σάκη της καρδιάς τους.

Μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο Σάκης Μπουλάς έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής, βυθίζοντας στη θλίψη όσους τον γνώρισαν και όσους έζησαν με τα τραγούδια του.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, μετά από επιθυμία της οικογένειας. "Καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια. Όπως έζησε με σεμνότητα, ο ίδιος θα επιθυμούσε με την ίδια σεμνότητα να τον αποχαιρετήσουμε", ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

Το νεκροταφείο των Μελλισίων ήταν κατάμεστο από κόσμο, καθώς φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες του Σάκη Μπουλά βρέθηκαν εκεί για το τελευταίο αντίο στον… γενναίο της νύχτας, τον αιώνιο έφηβο που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στο χώρο της τέχνης.

Ανάμεσα στους φίλους του που προσήλθαν από νωρίς για να τον συνοδέψουν στην τελευταία του κατοικία ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Αντώνης Ρέμος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Φάνης Μουρατίδης, ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη σύζυγό του Ελπίδα και τον Παύλο Χαϊκάλη, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο συνθέτης Νίκος Τερζής και πολλοί ακόμα.

Τραγική φιγούρα η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Ούστα.

Η οικογένειά του ευχαρίστησε θερμά όλο τον κόσμο για την αγάπη, το ενδιαφέρον και τη στήριξη και παρακάλεσε όλους όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του να καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», 210 7757153, 210 7757934.

Πηγή φωτογραφιών: tlife.gr

Tags σακης μπουλας, θανατος, κηδεία, καρκινος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7344 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3175 s // Total time: 3.0519 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X