Πάνος Βλάχος: "Τα media μπορούν πανεύκολα να σου χαλάσουν τη σχέση"


Πάνος Βλάχος: "Τα media μπορούν πανεύκολα να σου χαλάσουν τη σχέση"

«Δεν θα ήθελα ποτέ να ασχοληθούν τα media με τη σχέση μου»

Για την προσωπική του ζωή, αλλά και το πόσο άλλαξε λόγω δημοσιότητας μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Πάνος Βλάχος, πρωταγωνιστής της σειράς "Μην αρχίζεις της μουρμούρα" του ΣΙΓΜΑ.

«Την προσωπικότητά μου επηρέασε.  Αλίμονο αν δεν το έκανε!», είπε αρχικά ο νεαρός ηθοποιός απαντώντας στο πόσο επηρέασε το επάγγελμά του τον χαρακτήρα του και συνέχισε: «Πέτρα που δεν κυλάει χορταριάζει. Αρκεί να έχεις λύσει τα βασικά ερωτήματα: για ποιο λόγο κάνεις αυτή τη δουλειά ή γιατί θέλεις να υπηρετήσει αυτή την τέχνη; Όλα τα υπόλοιπα αλλάζουν: οι ιδεολογίες, οι απόψεις, το σπίτι σου και η σύντροφός σου». 

Όσο για το πόσο εύκολα μπορούν τα media να καταστρέψουν μια σχέση; «Πανεύκολα! Εδώ καταστρέφουν ανθρώπους και αλλοιώνουν συνειδήσεις και ψυχισμούς. Μας πλασάρουν δικές τους ιδεολογίες και κοιλιακούς και γραμμωμένα σώματα. Δεν θα ήθελα ποτέ να ασχοληθούν τα media με τη σχέση μου» είπε ο Πάνος Βλάχος στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly».

Τέλος, απάντησε και στο αν η αναγνωρισιμότητα αύξησε το φλερτ στη ζωή του. «Οι γυναίκες με πλησιάζουν λιγότερο από ό,τι παλιότερα. Δεν μπήκα σε αυτό τον χώρο με απωθημένα. Είμαι χορτάτος άνθρωπος, είχα πάντα τους φίλους, τις παρέες και τις σχέσεις μου», είπε και έκλεισε μιλώντας για το αν σκέφτεται να γίνει μπαμπάς: «Πιστεύω ότι είμαι ακόμα πολύ νέος. Θέλω να κάνω τόσα πολλά πράγματα και δεν το έχω σκεφτεί».

Tags Πάνος Βλάχος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7045 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4680 s // Total time: 3.1725 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X