Jared Leto: «Αναρωτιέμαι αν η τούμπα της Lawrence είναι λίγο θέατρο»


Jared Leto: «Αναρωτιέμαι αν η τούμπα της Lawrence είναι λίγο θέατρο»

Άρχισαν οι κακίες

Για τη δεύτερη τούμπα της νεαρής ηθοποιού στα Oscars-είχε πέσει και πέρυσι- Jennifer Lawrence μίλησε ο συνάδελφός της Jared Leto, ο οποίος αμφισβήτησε, κατά κάποιον τρόπο, ότι ήταν τυχαία: «Αρχίζω να αναρωτιέμαι μήπως όλο αυτό είναι λίγο θέατρο» είπε ο ηθοποιός στο διαδικτυακό «Access Hollywood».

Ο 42χρονος Leto ανέφερε επίσης ότι αυτός και η παρουσιάστρια της βραδιάς Ellen DeGeneres έκαναν πλάκα με την τούμπα της Lawrence, η οποία, σε κάποια στιγμή που ήταν πάνω στη σκηνή τον κοίταξε και είπε: «Γιατί γελάς; Ποιο είναι το αστείο; Σε παρακολουθώ συνέχεια». Και συνέχισε στην ίδια συνέντευξη ειρωνευόμενος την καταγωγή του ίδιου και της De Generes από τη Λουιζιάνα: «Αυτό που όμως δεν ξέρει η Jennifer είναι ότι η Ellen ήταν δίπλα της και της έλεγε να προσέξει να μην πέσει. Υποθέτω όμως ότι δεν έχουμε τρόπους. Μπορείς να βγάλεις εμάς από τη Λουιζιάνα αλλά όχι τη Λουιζιάνα από εμάς».

Για την ιστορία η εμφάνιση του Leto τη βραδιά των Οσκαρ στο Hollywood θεωρήθηκε ως μια από τις χειρότερες της βραδιάς, λόγω των μακριών ατημέλητων μαλλιών του.

Tags οσκαρ, οσκαρ 2014, JARED LETO, Jennifer Lawrence


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1507 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2705 s // Total time: 2.4212 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X