Πάνος Καλίδης: «Γιατί οπλοφορούσα»


Πάνος Καλίδης: «Γιατί οπλοφορούσα»

Ο Πάνος Καλίδης μίλησε  λίγα 24ωρα μετά τη σύλληψή του για οπλοκατοχή, το Αυτόφωρο και την αναβολή της δίκης του που εξασφάλισε ο συνήγορός του

Ο τυχαίος έλεγχος που έκανε την περασμένη Παρασκευή η Τροχαία οδήγησε στην σύλληψη του τραγουδιστή Πάνου Καλίδη καθώς είχε στην κατοχή του όπλο χωρίς τη νόμιμη άδεια που απαιτείται. Ο τραγουδιστής οδηγήθηκε το Σάββατο στο αυτόφωρο, όπου και αναβλήθηκε η δίκη του για σήμερα. 

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του τραγουδιστή, πήρε νέα αναβολή για τη δίκη εξηγώντας μάλιστα τους λόγους που οδήγησαν τον Πάνο Καλίδη στην κατοχή του όπλου: «Κατοικεί σε εντελώς ερημική περιοχή και ότι λόγω του ότι τελειώνει τις εμφανίσεις του σε ώρες που είναι αδύνατον ν’ αστυνομεύεται μ’ ασφάλεια η συγκεκριμένη περιοχή που κατοικεί, κατείχε αυτό το περίστροφο για την δική του ασφάλεια και την ασφάλεια της οικογένειας του».

Ο Πάνος Καλίδης μίλησε στο TheTOC.gr και είπε για το γεγονός: «Είμαι ταραγμένος. Πρέπει να ηρεμήσω και να ασχοληθώ περαιτέρω με το θέμα. Ο δικηγόρος μου εξήγησε ακριβώς τους λόγους για τους οποίους είχα μαζί μου το όπλο, είπε τα πράγματα όπως είναι. Στο σημείο που βρίσκεται το σπίτι μου στη Γλυφάδα είναι ερημικά και συμβαίνουν πολλά στην περιοχή. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη για την εξέλιξη στη Δικαιοσύνη και τον δικηγόρο μου».

Tags πανος καλιδης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9953 s (231 Queries.) // Parse time: 1.3560 s // Total time: 4.3513 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X