Τάσεις μακιγιαζ Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014


Τάσεις μακιγιαζ  Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014

Η make up artist Μαρία Μιτσίδου μας ενημερώνει για το τι θα επικρατήσει στο μακιγιάζ τη σεζόν που διανύουμε!

1. Το πορτοκαλί κραγιόν αποτελεί ίσως την κορυφαία τάση για το μακιγιάζ της σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014 . Είναι ο ιδανικός χρωματισμός για να αναδείξετε τα χείλη σας, μέσα στις παστέλ ενδυματολογικές προτάσεις, που φέτος κυριαρχούν. Στην ερώτηση ματ ή glossy η απάντηση και για φέτος είναι ματ.
2. Το eyeliner φέτος παύει να είναι ρετρό, γίνεται πιο βαρύ και φοριέται με τρόπο που διευκολύνει ακόμη και τις όχι και τόσο επιδέξιες στη χρήση του. Μην εστιάζετε λοιπόν στη λεπτομέρεια, απλά φορέστε το με τόλμη.
3. Το bronzing powder αυτή τη σεζόν επιβάλλεται να το λατρέψετε. Φορεμένο σε μια λαμπερή επιδερμίδα μπορεί εύκολα να δημιούργήσει ένα απόλυτα sexy και ηλιοκαμένο look.
4. Μπλε σκιά. Είτε σαν πολυ χοντρό eyeliner ,είτε έντονη και καθόλου σβησμένη απο τη βλεφαρίδα μέχρι το κόκκαλο, είτε σαν ένα απάλό άγγιγμα στο κάτω βλέφαρο η μπλε σκιά αποτελεί την πρόκληση της σεζόν.
5. Για ένα μακιγιάζ όλο φρεσκάδα η λευκή ή η ιριδίζουσα ροζ σκια και το λευκο μολύβι  κατα μήκος των βλεφάρων είναι ο ιδανικός συνδυασμός.
6. Χωρίς μακιγιάζ. Το φυσικό look φέτος δε θα μπορούσε να ήταν πιο φυσικό. Αν διαθέτετε καθαρή επιδερμίδα αρκεστείτε σε λίγο concealer για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Αν όχι φροντίστε να χρησιμοποιήσετε ένα διάφανο φον ντε τεν που να γίνεται ένα με το δέρμα σας.

Για περισσότερα looks κάντε κλικ εδώ

Tags μαρια μιτσιδου, τάσεις μακιγιαζ ανοιξη καλοκαιρι 2014, make up, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0060 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0307 s // Total time: 0.0366 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X