Πώς να επιτύχετε βλεφαρίδες με μήκος, τέλειο διαχωρισμό και όγκο


Πώς να επιτύχετε βλεφαρίδες με μήκος, τέλειο διαχωρισμό και όγκο

H Bourjois λανσάρει την Twist Up The Volume, την πρώτη μάσκαρα με περιστρεφόμενο βουρτσάκι 2-σε-1, που χαρίζει μήκος και απίστευτο όγκο στις βλεφαρίδες!  

Αυξήστε τον όγκο

Ένα πρωτοποριακό περιστρεφόμενο βουρτσάκι. Με την Twist Up The Volume, η Bourjois λανσάρει ένα βουρτσάκι που δε θυμίζει σε τίποτα την παραδοσιακή μάσκαρα. Το βουρτσάκι διαθέτει έναν πρωτοποριακό μηχανισμό περιστροφής με 2 θέσεις για 2 εντυπωσιακά αποτελέσματα στο μακιγιάζ: μήκος και απίστευτο όγκο… για πραγματικά έντονες βλεφαρίδες.

Θέση 1
Μήκος και τέλειος διαχωρισμός των βλεφαρίδων. Το βουρτσάκι απλώνει τη μάσκαρα ομοιόμορφα, καλύπτοντας τις βλεφαρίδες σε όλο τους το μήκος, προσφέροντας τέλειο διαχωρισμό.

Θέση 2
Εξαιρετικός όγκος. Περιστρέφοντας το καπάκι, το βουρτσάκι σας χαρίζει ακόμα μεγαλύτερο όγκο. Το βουρτσάκι γεμίζει και καλύπτει έως και τις μικρότερες βλεφαρίδες, χαρίζοντάς σας απίστευτο όγκο, χωρίς υπολείμματα με την πρώτη κιόλας κίνηση.

Ειδική σύνθεση για μέγιστο όγκο
Η έντονη μαύρη σύνθεση της μάσκαρα Twist Up The Volume εγγυάται μέγιστο μήκος και όγκο. Χάρη στη μοναδικά απαλή και εξαιρετικά εύπλαστη υφή της, με κάθε της άγγιγμα προσθέτει στις βλεφαρίδες στρώσεις χρώματος για ακόμα μεγαλύτερο όγκο, ακόμα ευκολότερα. Για όγκο μεγαλύτερης διάρκειας, η Twist Up The Volume από την Bourjois διατίθεται και σε αδιάβροχη μορφή.  Διαρκεί 24 ώρες, δεν τρέχει και δεν αφήνει υπολείμματα, ακόμα κι όταν το νερό είναι ζεστό! Είναι οφθαλμολογικά ελεγμένη, κατάλληλη για χρήστες φακών επαφής.

Tags μασκαρα, Ομορφια, βλεφαριδες, MASCARA, beauty, Bourjois, Twist Up The Volume


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5197 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4200 s // Total time: 2.9397 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X