Cameron Diaz: Με ελκύουν σεξουαλικά οι γυναίκες


Cameron Diaz: Με ελκύουν σεξουαλικά οι γυναίκες

Η δήλωση που κάνει το γύρο του κόσμου

Δεν την προλαβαίνουμε το τελευταίο διάστημα την Cameron Diaz, που ανοίγει το στόμα της και λέει… τα απίστευτα. Αφού βγήκε λοιπόν τις προηγούμενες εβδομάδες σε συνεντεύξεις της δίνοντας σαφείς οδηγίες στις γυναίκες για το πώς να φροντίζουν τα γεννητικά τους όργανα από… ΟΛΕΣ τις απόψεις, σε νέα της συνέντευξη, το πάει ένα βήμα παραπέρα και μιλά για τις… σεξουαλικές τις προτιμήσεις!
Μιλώντας στο Glamour, η 41χρονη ηθοποιός δεν διστάζει να ομολογήσει πως έλκεται σεξουαλικά από τις γυναίκες, και πως δεν υπάρχει γυναίκα που κάποια στιγμή στη ζωή της, να μην είχε λεσβιακές τάσεις: «Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι όμορφες. Πάρα πολύ όμορφες. Και πιστεύω πως όλες τους κάποια στιγμή έχουν δει ερωτικά μια άλλη γυναίκα. Είναι φυσικό να νιώθεις θαυμασμό για την ομορφιά άλλων γυναικών!»
Παράλληλα, πρόσθεσε πως «αγαπώ τις γυναίκες και δεν πιστεύω στην ζήλια μεταξύ τους! Δεν είναι ωραίο συναίσθημα. Άλλωστε οι γονείς μου, μου έλεγαν πάντα ότι δεν πρέπει να φθονώ αυτά που διαθέτουν οι άλλοι, και πως το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ο,τι καλύτερο μπορώ σε αυτό που κάνω ήδη». Τέλος, τόνισε πως δεν την ενδιαφέρει η ηλικία της, μιας και έπαψε πλέον να είναι το νέο, όμορφο κορίτσι, με αποτέλεσμα όσο περνάνε τα χρόνια, να της προτείνουν πιο ενδιαφέροντες και σοβαρούς ρόλους. Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Cameron Diaz μιλά για την έλξη της στο γυναικείο φύλο. Το 2010, σε παλαιότερη της συνέντευξη, η 41χρονη ηθοποιός είχε ξαναπεί πως θα μπορούσε να«πάει» με άλλη γυναίκα, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως είναι και λεσβία.
 

Tags Cameron Diaz


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5956 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2701 s // Total time: 2.8657 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X