Επιτέλους λύση για τους μαύρους κύκλους


Επιτέλους λύση για τους μαύρους κύκλους

Αν έχετε μαύρους κύκλους ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από αυτούς!

Κοιμήσου. Όταν δεν κοιμάσαι καλά ή επαρκώς, αποδιοργανώνονται εντελώς όλες οι λειτουργίες του οργανισμού, πράγμα που φυσικά προκαλεί εντονότερους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου. Έχε το νου σου, λοιπόν, να κοιμάσαι το απαραίτητο καθημερινό 8ωρο και φρόντιζε να ξεκουράζεσαι με κάθε ευκαιρία!

Ενυδατώσου. Η καλύτερη και πιο αποτελεσματική λύση είναι να καταναλώνεις άφθονο νερό ώστε να βοηθήσεις τον οργανισμό σου να ενυδατωθεί και να αρχίσουν να κυκλοφορούν καλύτερα όλες οι απαραίτητες βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που προσλαμβάνεις καθημερινά. Αποτέλεσμα, καλύτερη ενυδάτωση και της περιοχής κάτω από τα μάτια σου!

«Μάζεψε» τη διατροφή σου. Μην καταναλώνεις ό,τι σαβούρα βρεις μπροστά σου, αλλά φρόντιζε να είναι πλήρες και ολοκληρωμένο το καθημερινό σας διαιτολόγιο, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στα φρούτα και τα λαχανικά. Έχε υπόψη σου ότι πρέπει να τσεκάρεις μήπως έχεις έλλειψη από κάποιες βιταμίνες, αφού έρευνες δείχνουν ότι η αβιταμίνωση και η αναιμία είναι από τους βασικότερους παράγοντες για την εμφάνιση μαύρων κύκλων.

Ηρέμησε! Αν είναι μια περίοδος που έχεις πολύ άγχος είναι βέβαιο ότι δυσκολεύεσαι και να κοιμηθείς και να τραφείς σωστά. Είναι όμως, ειδικά για την επιδερμίδα σου απόλυτα αναγκαίο το να προσφέρεις στον εαυτό σου κάποιες στιγμές απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης μέσα στην ημέρα. Προσπάθησε να βοηθήσεις τον εαυτός ου να χαλαρώσει κάνοντας γιόγκα, διαλογισμό ή καταναλώνοντας κάποια φυτικά βοηθήματα που να σε βοηθούν να ηρεμείς και να κοιμάσαι καλύτερα.

Μερικά πιο πρακτικά «κόλπα» …..
-Το θαυματουργό φακελάκι του τσαγιού. Πάρε ένα φακελάκι τσαγιού που έχεις ήδη χρησιμοποιήσει και τύλιξε το σε ένα μαλακό πανί μαζί με ένα παγάκι. Βαλ ’το στην περιοχή κάτω από τα μάτια σου, ακριβώς εκεί που εντοπίζεις τους μαύρους κύκλους. Το κόλπο αυτό λειτουργεί καλύτερα τις πρωινές ώρες. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρο, αφού η ουσία τανίνη που υπάρχει στο τσάι, βοηθά τόσο στην μείωση του πρηξίματος όσο και στον αποχρωματισμό του σκούρου δέρματος. Θα εκπλαγείς!
-Το παγωμένο κουτάλι. Βάζεις ένα κουτάλι στην κατάψυξη για περίπου 15 λεπτά και μετά το τοποθετούμε πάνω στους μαύρους κύκλους μέχρι το κουτάλι να είναι και πάλι ζεστό. Αδιευκρίνιστο γιατί, αλλά (!) «πιάνει»!
-Η ωμή πατάτα. Πάρε μια ωμή πατάτα, λιώσ’ την και άπλωσε το μείγμα πάνω στους μαύρους κύκλους σου. Άφησε το μείγμα εκεί για μισή ώρα και μετά ξέπλυνε με ζεστό νερό.
-Το κλασσικό αγγούρι. Ακόμα και αν δεν το έχεις δοκιμάσει η ίδια, σίγουρα το έχεις ακούσει! Είναι η πιο κλασσική και δοκιμασμένη συνταγή για μαύρους κύκλους: Ξάπλωσε, κλείσε τα μάτια σου και τοποθέτησε στα μάτια σου ένα κομμάτι αγγούρι για περίπου 15 λεπτά. Και εσύ θα χαλαρώσεις για ένα τεταρτάκι και οι κύκλοι σχεδόν θα εξαφανιστούν!

Tags ματια, ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ, ΕΡΕΘΙΣΜΟΣ, ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ, ΧΑΜΟΜΗΛΙ, ύπνος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4470 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4457 s // Total time: 2.8927 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X