Είσαι μια εβδομάδα πριν το γάμο σου; Μάθε τα 9 πράγματα που πρέπει να κάνεις


Είσαι μια εβδομάδα πριν το γάμο σου; Μάθε τα 9 πράγματα που πρέπει να κάνεις

Αν θες να είσαι μια λαμπερή νύφη την οποία όλοι θα θαυμάζουν την πιο σημαντική μέρα της ζωής σου τότε μάθε ποια είναι εκείνα τα πράγματα που πρέπει να κάνεις επειγόντως.  

Δημιούργησε στην ατζέντα σου μία μεγάλη λίστα με όλα αυτά που πρέπει να γίνουν.
Αν τα έχεις όλα γραμμένα, τότε μπορείς να συμπληρώνεις όσα έχει ξεχάσει και άλλα που μπορείς να αφαιρείς.

Μία καλή ιδέα είναι να δημιουργήσεις εναλλακτικές λύσεις.
Για να υπάρχει μία μεγαλύτερη ασφάλεια, καλό θα είναι να έχεις υπολογίσεις δύο και τρεις φορές ορισμένα πράγματα και καταστάσεις.

Κλείσε εγκαίρως ένα δοκιμαστικό ραντεβού για τα μαλλιά και το νυφικό μακιγιάζ.
Καλό θα είναι να ελέγξετε κάποια θέματα με τη make up artist νωρίτερα. Δεν είναι ανάγκη τη μέρα του γάμου σου να πειραματίζεσαι!

Δοκίμασε το φόρεμα και τα παπούτσια σου.
Αν έχεις αποφασίσει να ράψεις το νυφικό σου, τότε σίγουρα θα πρέπει τις προηγούμενες εβδομάδες να κανονίσεις να κάνεις μία πρόβα.

Κλείσε ραντεβού για περιποίηση προσώπου.
Μία καλή ιδέα είναι να κανονίσεις με την αισθητικό σου, έναν καθαρισμό προσώπου, ένα peeling και ό,τι άλλο που σίγουρα είναι ιδανικό για να ανανεώσεις την επιδερμίδα σου και να δείχνεις φρέσκια και λαμπερή τη μέρα του γάμου σου.

Αύξησε την ποσότητα του νερού που πίνεις καθημερινά.
Το νερό θα καθαρίσει την επιδερμίδα σου και τον οργανισμό σου. Κανένας καθαρισμός προσώπου δεν θα καταφέρει να πετύχει κάτι αντίστοιχο.

Πρέπει να αρχίσεις να κοιμάσαι 8 ωφέλιμες ώρες.
Με τον ύπνο, η επιδερμίδα σου θα αναζωογονηθεί και θα είναι λαμπερή. Οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια σου θα εξαφανιστούν και δικαίως θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Ανακάλυψε τρόπους χαλάρωσης.
Μία εβδομάδα πριν τον γάμο σου, καλό θα είναι να βάλεις στην άκρη τα υπόλοιπα θέματα και να εστιάσεις σε αυτό. Καλόμαθε λίγο τον εαυτό σου, πήγαινε σε ένα spa με τις φίλες σου, διάβασε ένα αγαπημένο σου βιβλίο και γενικά, κάνε όσα σου αρέσουν και σε γεμίζουν.

Περιποιήσου τα δόντια σου.
Στον γάμο σου το σίγουρο είναι πως θα χαμογελάς πολύ. Γι’ αυτόν τον λόγο καλό θα είναι να κάνεις έναν καθαρισμό, μία λεύκανση και γενικά να φροντίζεις να περιποιείσαι τα δόντια σου καθημερινά και σωστά.

Tags Νυφη, Γαμος, καθαρισμός, λάμψη, προσωπο, ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΡΑ, Νυφικο, παπούτσια, χαλαρωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2499 s (234 Queries.) // Parse time: 1.6467 s // Total time: 3.8966 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X