Βάσια Τριφύλλη: Η άγνωστη μάχη με την κατάθλιψη και οι φίλοι που την πρόδωσαν


Βάσια Τριφύλλη: Η άγνωστη μάχη με την κατάθλιψη και οι φίλοι που την πρόδωσαν

Για δύο ολόκληρα χρόνια η Βάσια Τριφύλλη έδινε τη δική της μάχη με την κατάθλιψη, χωρίς να το έχει γνωστοποιήσει. Όμως, όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές, στις δύσκολες στιγμές οι συνεργάτες της την πρόδωσαν. Όχι μόνο αποφάσισαν να λήξουν τη συνεργασία μαζί της, αλλά έριξαν και το φταίξιμο πάνω της εκθέτοντας την στους συναδέλφους της.

«Δεν με πήραν στην τουρνέ του έργου Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα και αυτό που μου στοίχισε πιο πολύ είναι ότι έδωσαν μια δικαιολογία που κυριολεκτικά είναι για γέλια: ότι δεν μπορούσα να τα βγάλω πέρα στην περιοδεία, γιατί έπρεπε να δίνουμε κάθε φορά δύο παραστάσεις. Με πείραξε πολύ που άφησαν να εννοηθεί στους αγαπημένους μου συναδέλφους ότι εγώ δεν ήθελα να πάω στην περιοδεία και τους παράτησα. Η πίεσή μου έφτασε στο 22 και από τότε δεν έχουμε μιλήσει ξανά. Τι να πω! Όλα αυτά είναι σημεία των καιρών, αφού ως λαός χάσαμε την μπέσα μας και την τσίπα μας υποστηρίζει», δήλωσε στην Espresso η ηθοποιός και συνέχισε:

«Στη ζωή μου δεν κάνω τίποτα που να είναι λίγο, δηλαδή δεν αγαπώ λίγο ούτε μισώ λίγο. Ότι κάνω το κάνω πολύ ή καθόλου. Έτσι είμαι και με τις φιλίες μου, ή είμαι πολύ φίλη ή δεν είμαι καθόλου. Αυτό που πέρασα με τους δύο επιχειρηματίες ήταν μια φάση προδοσίας και απογοήτευσης, η οποία κατέληξε σε απελπισία. Επίσης, θα πρέπει να πω ότι λόγω των μειώσεων στις συντάξεις κάτι το οποίο έχει συμβεί σε όλους μου κάνει καλό να δουλεύω, γιατί τα χρήματα που παίρνω είναι ένα βοήθημα για μένα. Εν τω μεταξύ, εξαιτίας τους έχασα και δύο δουλειές».

Tags κατάθλιψη, βασια τριφυλλη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.7210 s (233 Queries.) // Parse time: 0.8870 s // Total time: 4.6080 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X