Σοφία Βόσσου: «Η κατάθλιψη είναι το μεγαλύτερο φτύσιμο στο Θεό»


Σοφία Βόσσου: «Η κατάθλιψη είναι το μεγαλύτερο φτύσιμο στο Θεό»

Πιστεύει ότι οι άνθρωποι που σε πολεμούν είναι σαν τις σουπιές, δεν τους βλέπεις απλά πετάνε το μελάνι τους. H Σοφία Βόσσου μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή της και τον τρόπο που τις αντιμετώπισε.

«Ανήκω σε μια κατηγορία καλλιτεχνών που δεν έχει βγάλει λεφτά. Δεν έχω δουλέψει σε πίστες για αν πάρω πολλά χρήματα. Εμφανιζόμουν σε ροκάδικα και συναυλίες. Έκανα συμπληρωματικά πολύ λίγη τηλεόραση, αλλά δεν ήταν τόσο μεγάλο το διάστημα για να έχω υπολογίσιμο οικονομικό κέρδος».

Πώς κατάφερε, όμως, να αντεπεξέλθει; Η τραγουδίστρια απάντησε στο Εγώ και τον Γιάννη Βίτσα: «Με πολλή δουλειά. Δεν υπήρξα ποτέ ο καλλιτέχνης που επειδή είχε αποκτήσει ένα καλό όνομα στον χώρο, λειτουργούσε υπερφίαλα και αλαζονικά. Δεν με απασχόλησε ποτέ να έχω το τάδε αμάξι, την επώνυμη τσάντα ή πισίνα στο σπίτι».

Όσο για το αν έχει περάσει ποτέ κατάθλιψη, απάντησε: «Όχι. Και ούτε σκοπεύω να περάσω. Ξέρεις τι είναι η κατάθλιψη; Το μεγαλύτερο φτύσιμο στον Θεό. Και μόνο που ξυπνάς, ανοίγεις τα μάτια και είσαι ζωντανός και υγιής, δεν επιτρέπεται να έχεις κατάθλιψη».

Tags κατάθλιψη, σοφία βόσσου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2468 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2583 s // Total time: 2.5051 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X