#mfa: Οι Γυναίκες της Χρονιάς 2013 στο ilovestyle.com


#mfa: Οι Γυναίκες της Χρονιάς 2013 στο ilovestyle.com

Απόψε τα Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2013 σε απευθείας κάλυψη από το ilovestyle.com

Το ilovestyle.com, το πρώτο γυναικείο portal της Κύπρου θα είναι στην πιο λαμπερή διοργάνωση για τη γυναίκα. Θα καλύψει απευθείας, όπως εξάλλου κάνει όλες αυτές τις ημέρες, τη μεγάλη βραδιά και θα σας μεταφέρει τον παλμό και την ατμόσφαιρα από την αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Στροβόλου, το βράδυ της Τρίτης 8 Απριλίου.

Καθήστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και ανοίξτε τον υπολογιστή σας. Συντονιστείτε με το ilovestyle.com για να δείτε όσα θα σας δείξει, αλλά και όσα δεν θα σας δείξει η τηλεόραση.

Το ilovestyle.com θα καλύψει την βραδιά μεταδίδοντας απευθείας την εκδήλωση. Αναζητήστε το άρθρο με τίτλο #mfa Απευθείας μετάδοση και δείτε live ό,τι θα δείχνει και η τηλεόραση Sigma.

Κάντε κλικ εδώ και εδώ και δείτε όσα έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και μπείτε στο κλίμα.

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας. Όλη η δημοσιογραφική ομάδα, οι φωτογράφοι και οι κάμεραμαν του ilovestyle.com θα βρίσκονται επί ποδός καλύπτοντας το event, δίνοντάς σας την εικόνα απ όσα οι κάμερες της τηλεόρασης δεν δείχνουν.

-Ποιοί θα βρεθούν στο κόκκινο χαλί. Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό.
-Οι εμφανίσεις που θα ξεχωρίσουν.
-Τα σημαντικότερα στιγμιότυπα της βραδιάς μέσα από το φακό και την κάμερα του ilovestyle.
-Πλήρες φωτογραφικό ρεπορτάζ απ΄όσα θα συμβούν στη σκηνή.
-Φωτογραφίες από τα παρασκήνια.
-Δηλώσεις και σχόλια από τους συμμετέχοντες.
-Και φυσικά, οι νικήτριες.

Ταυτόχρονη κάλυψη σε facebook και twitter. Aκολουθήστε το #mfa, το #mfacy και φυσικά τα madame figaro awrds και μάθετε όλα όσα θα συμβαίνουν. Στα social media θα βρείτε κι εκεί ακόμα περισσότερες φωτογραφίες και υλικό.

Mην ξεχάσετε αναλυτικά ρεπορτάζ και θέματα με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες και πολλά βίντεος θα φιλοξενεί το ilovestyle και την επόμενη ημέρα των βραβείων, 9 Απριλίου. Οπότε μείνετε μαζί μας.

Ακολουθήστε φυσικά και τη Madame Figaro στο twitter και στο facebook.

Tags βραβεία madame figaro 2013, Γυναίκες Της Χρονιάς 2013, βραβεία madame figaro, madame figaro awards γυναίκες της χρονιας 2013


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4954 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2581 s // Total time: 2.7535 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X