Ταξίδι γευσιγνωσίας στο Ristorante Bacco του ξενοδοχείου Mediterranean


Ταξίδι γευσιγνωσίας στο Ristorante Bacco του ξενοδοχείου Mediterranean

Τον υπέροχο ατμοσφαιρικό χώρο του Ristorante Bacco του ξενοδοχείου Mediterranean, επέλεξε ο Σύνδεσμος Chaîne des Rôtisseurs για τη διοργάνωση ενός ακόμα δείπνου υψηλών γευστικών απαιτήσεων.

Επίτιμος προσκεκλημένος στο δεύτερο ‘‘Repas Amical’’ του 2014, ήταν ο Πρέσβης της Ιταλίας Guido Cerboni και στο δείπνο παρακάθισαν εκλεκτοί λάτρεις της γαστρονομικής απόλαυσης.

O Executive Chef του Ristorante Bacco και η ομάδα του, επεφύλασσαν στους παρευρισκομένους μοναδικά ορεκτικά, gourmet πιάτα και υπέροχα επιδόρπια, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τις εκλεπτυσμένες γεύσεις και τους ξεχωριστούς γευστικούς συνδυασμούς.

Στο απολαυστικό ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων, τα κρασιά συνδυάστηκαν αρμονικά με τα γευστικά χαρακτηριστικά των εδεσμάτων, εκπλήσσοντας ευχάριστα ακόμα και τους πιο απαιτητικούς συνδαιτυμόνες του δείπνου.

Ο Γαστρονομικός Σύνδεσμος Chaîne des Rôtisseurs έχει μια ιστορία αιώνων, καθώς ιδρύθηκε από τους ιππότες της Αυλής του Γαλλικού θρόνου το 1248. Επανιδρύθηκε στο Παρίσι το 1950 και τιμώντας την τέχνη της κουζίνας, διοργανώνει δείπνα υψηλής γαστρονομίας σε εστιατόρια που αποτελούν σημείο αναφοράς, όπως το Ristorante Bacco του ξενοδοχείου Mediterranean στη Λεμεσό.

Tags γευσιγνωσια, Ristorante Bacco, ξενοδοχείο Mediterranean


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5773 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4335 s // Total time: 3.0108 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X