Το σεξ στις 5 φάσεις της σχέσης σου


Το σεξ στις 5 φάσεις της σχέσης σου

Κάθε σχέση περνάει τις φάσεις της. Το ίδιο όμως και το σεξ. Ακολουθούν οι 5 φάσεις που περνάει το σεξ ανάμεσα σε ένα ζευγάρι.  

Πρώτη φάση: Η αρχή με τα μέλια. Έχετε μόλις λίγους μήνες που είστε μαζί, κάνετε βασικά σεξ και απλώς δεν μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας ο ένας από τον άλλον, αφού τα σώματά σας λειτουργούν κανονικά σαν μαγνήτες! Δεν ξεκολλάτε με τίποτα! Αφού, λοιπόν, ξεπεράσατε την πρώτη αμηχανία και το πρώτο άγχος που όλοι λίγο πολύ έχουμε όταν βρισκόμαστε με έναν καινούργιο ερωτικό παρτενέρ, έχει έρθει η ώρα της εξερεύνησης! Περνάτε ατελείωτες ώρες στο κρεβάτι και αφιερώνετε πολύ χρόνο στο να βρείτε τι αρέσει στον άλλο. Κάποια σεξ «σας πάνε» και πετυχαίνουν, κάποια όχι τόσο πολύ, αλλά εσείς δεν πτοείστε!

Δεύτερη φάση: Τα έχετε κανονικά. Τα έχετε ήδη λίγο καιρό, έχετε αναπτύξει μια κάποια άνεση και οικειότητα μεταξύ σας, έχουν σταματήσει τα «παιχνιδάκια» και παραδέχεστε ανοιχτά και οι δύο ότι είστε πολύ ερωτευμένοι, αυτός δεν ανησυχεί για τις επιδόσεις του και εσύ δεν πανικοβάλλεσαι για το πώς είναι η εικόνα σου όταν είσαι γυμνή. Αποτέλεσμα ; Το σεξ γίνεται όλο και καλύτερο και πλέον είστε απολύτως έτοιμοι να αρχίσετε να δοκιμάζετε καινούργια πράγματα και να πειραματίζεστε.

Τρίτη φάση: Συγκατοικείτε. Μένετε μαζί. Σε αυτό το σημείο πάνω κάτω ξέρει ο καθένας τι αρέσει στον άλλο και τι πρέπει να κάνει για να τον φέρει σε οργασμό. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι έχετε όλη την ελευθερία να κάνετε σεξ όπου και όποτε θέλετε. Το κακό της υπόθεσης είναι ότι τα πράγματα μπορεί να γίνουν λίγο βαρετά ή να πρέπει για πρώτη φορά να αντιμετωπίσετε το να θέλει ο ένας και ο άλλος να μην θέλει. Το σεξ γίνεται αντανάκλαση όλης της σχέσης σας.

Τέταρτη φάση: Είστε παντρεμένοι. Παντρευτήκατε. Μπράβο! Το θέμα με το σεξ εδώ, είναι ότι μπαίνει σε κάποιου είδους «προγραμματισμό» αφού πλέον μοιράζεστε όλα τα προβλήματα και όλα τα άγχη της καθημερινότητας είτε το θέλετε είτε όχι, αφού δεν υπάρχει ο ατομικός χρόνος και χώρος –όχι τουλάχιστον όπως υπήρχε πριν. Ο κίνδυνος είναι να μην αφιερώνετε ο ένας στον άλλο τον απαιτούμενο χρόνο με αποτέλεσμα να παρατηρείται μια κάμψη ή ακόμα και μια έλλειψη επιθυμίας. Πολλά παντρεμένα ζευγάρια παραπονιούνται για τη σεξουαλική τους ζωή γιατί θεωρούν δεδομένη και αναπόφευκτη τη φθορά αυτή και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να προσπαθήσουν να την αποφύγουν!

Πέμπτη φάση: Είστε γονείς. Κάνατε και το παιδάκι σας. Και πάλι μπράβο! Η αλήθεια είναι ότι το σεξ στην περίπτωση αυτή θα υποστεί την μεγαλύτερη αλλαγή και μάλιστα όχι από δική σας αμέλεια ή βαρεμάρα, αλλά από αντικειμενικές δυσκολίες. Η έλλειψη ύπνου, οι ορμόνες σας, οι μαμάδες στο σπίτι για να βοηθήσουν και ένα μωρό που σας χρειάζεται συνεχώς είναι οι βασικότερες. Στην αρχή θα είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο και πρέπει απλώς να κάνετε υπομονή και να τονώσετε τις υπόλοιπες πράξεις τρυφερότητας μεταξύ σας. Αγκαλιαστείτε και φιληθείτε λίγο περισσότερο και ας μην κάνετε σεξ.

Tags σεξ, ΦΑΣΗ, κρεβατι, ζευγαρι, ερωτας, οργασμός, συγκατοικηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6456 s (231 Queries.) // Parse time: 1.5937 s // Total time: 4.2394 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X