Το μεγάλο μυστικό αξίας χιλιάδων ευρώ που κρύβουν στα Άχλα Μενεγάκη-Παντζόπουλος!


Το μεγάλο μυστικό αξίας χιλιάδων ευρώ που κρύβουν στα Άχλα Μενεγάκη-Παντζόπουλος!

Το μυστικό που βγήκε στην επιφάνεια!

Δεν ήταν τυχαία η δεκαήμερα παραμονή της Ελένης Μενεγάκη φέτος το Πάσχα στα Άχλα. Αφενός βρέθηκε για τις γιορτές μαζί με τον αγαπημένο της και την οικογένεια της, αλλά υπήρχε και άλλος ένας σημαντικός λόγος της παραμονής της που κράτησε πολύ περισσότερο από άλλες φορές.

Σύμφωνα με κατοίκους του νησιού το ζευγάρι έχοντας επενδύσει χιλιάδες ευρώ μετατρέπει τα Άχλα σε Ριβιέρα… για τους Vip παραθεριστές που περιμένουν το καλοκαίρι. Τον τελευταίο καιρό οι εργασίες έχουν φουντώσει, τα Άχλα παίρνουν μια άλλη πιο οικολογική μορφή, με την δημιουργία περισσότερων τεχνητών λιμνών, μιας φάρμας, κήπων με διάφορα λαχανικά, αλλά και ότι άλλο μπορεί να προδιαθέσει ένα τουρίστα να γνωρίσει καλύτερα την φύση.

Μάλιστα η Ελένη και ο Ματέο φροντίζουν ήδη για τον πολλών χιλιομέτρων χωματόδρομο για να γίνεται πιο ασφαλής η μεταφορά τους από την πόλη στον επίγειο φυσικό παράδεισο. Για αυτό και επειδή έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα, η παρουσιάστρια ήθελε να ελέγξει και η ίδια αν γίνεται σωστά το όραμά της με το Ματέο.

Tags ελενη μενεγακη, ματέο παντζόπουλος, αχλα, επενδυσεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8329 s (232 Queries.) // Parse time: 1.9715 s // Total time: 4.8044 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X