Δεν θα πιστεύετε τι απαγορεύει η Μενεγάκη στην εκπομπή της από το 1998 [βίντεο]


Δεν θα πιστεύετε τι απαγορεύει η Μενεγάκη στην εκπομπή της από το 1998 [βίντεο]

Σε μια αποκάλυψη δίχως προηγούμενο προχώρησε σήμερα ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που αφορούσε σε \"βέτο\" που έχει θέσει η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια, στο άκουσμα της αποκάλυψης, αρχικά, ζήτησε... διευκρινήσεις, ενώ στη συνέχεια έδωσε την εξήγησή της.

«Χαίρομαι πολύ που ξεπέρασες ένα θέμα που είχες.», ήταν η εισαγωγική φράση του Θοδωρή και αμέσως μετά αποκάλυψε: «Με το ψάρι στην εκπομπή. Δεν θυμάσαι παλιά που δεν ήθελες ψάρι; Δεν ήθελες να μαγειρεύουμε ψάρια στην εκπομπή».

Η Ελένη διευκρίνησε ότι: «Τα τηγανίσματα δεν τα θέλω γιατί δε φεύγει η μυρωδιά μέσα από το χώρο ποτέ. Αλλά αν γίνεται ψητό είναι μια χαρά». Ωστόσο, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος επέμεινε με στοιχεία: «Ήθελα να μαγειρέψω από το 1998, αλλά μου λες "Ψάρι όχι"!».
 

Tags ελενη μενεγακη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6446 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2205 s // Total time: 2.8651 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X