5 μυστικά για το σωστό ξύρισμα


5 μυστικά για το σωστό ξύρισμα

Η αλήθεια είναι πως το ξύρισμα είναι μεγάλη ευκολία ειδικά τις ώρες που χρειάζεσαι επειγόντως αποτρίχωση. Πόσα πραγματικά όμως γνωρίζεις για το ξύρισμα;  

1.Kάνε απολέπιση στο σώμα σου πριν το ξύρισμα! Έτσι θα φύγουν τα νεκρά κύτταρα και θα είναι πιο εύκολο να ξυριστείς! Επίσης το δέρμα σου θα είναι πιο μαλακό και θα αργήσουν να ξαναβγούν τρίχες!

2.Mην ξεχάσεις τη σαπουνάδα! Το να ξυρίζεσαι με σαπουνάδα ή αλλιώς αφρό είναι πολύ σημαντικό για την υγιεινή σου! Επίσης βοηθάει να μην τραυματιστείς και αφήνει μία απαλή υφή στο δέρμα σου!

3.Μην χρησιμοποιήσεις πετσέτα μετά το ξύρισμα! Μπορεί να ερεθιστεί το δέρμα σου αφού θα είναι πολύ μαλακό. Για τον λόγο αυτό προτίμησε ένα μπουρνούζι είτε άφησέ το να στεγνώσει χωρίς να σκουπιστείς!

4.Βρες το κατάλληλο προϊόν για “σένα! Ναι υπάρχουν διάφοροι τύποι δέρματος κι εσύ πρέπει να γνωρίζεις τι τύπος είσαι για να πάρεις και τα κατάλληλα προϊόντα!

5.Ξυρίσου στο τέλος του ντους! Έτσι θα έχουν ανοίξει οι πόροι, η θερμότητα θα έχει διώξει όλα τα νεκρά κύτταρα και θα είναι πιο εύκολο για “σένα! Συμβουλή μου; Βάλε μάσκα ή conditioner στα μαλλιά και τότε ξυρίσου (2 σε 1).

Tags ΞΥΡΙΣΜΑ ΠΟΔΙΩΝ, ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ, δερμα, Σώμα, απολεπιση, ντους


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3805 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2844 s // Total time: 2.6649 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X